Ha nem ment el bennem a párom, tehát megszakításosan voltunk együtt, akkor mi folyt ki belőlem?
Együtt voltunk a párommal,megszakításosan ˝védekeztünk˝,nem lenne gond ha lenne baba,gyógyszert nem szedhetek,gumit nem szeretjük.Nekünk jó így nem szeretném a kioktatást,a kérdésem az,hogy miután együttvoltunk,rá 2-3 óra mulva voltam pisilni,és elnézést ha gusztustalan vagyok,de a pisin kivül is folytbelőlem valami.Most akkor olyan létezik,hogy kicsit elmegy és utána kint befejezi,vagy nem mehetett el bennem,és csak a kettőnk váladéka lehetett ilyen nagyobb mennyiségű. Vizeletbe nézve azt lehetett megállapítani,hogy átlátszós,picit fehéres zavaros a vizelet,mintha vízbe olajat öntenénk kb. Azért érdekes számomra mert ilyen még nem tapasztaltam,szokott lenni hüvelyváladékom de attól nem lesz ilyen vizeletem.
Előre is köszi a segítséget,aki valamit tud ezzel kapcsolatba!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!