Ha ilyen az xepil tesztem, akkor holnap a digitális teszt már biztosat mutatna?
Ilyen halvány második rózsaszín csík jött ki az xepilen:
Ha valóban a HCG-től ilyen az xepil a digitális teszt holnap már biztosan kimutatná? Érzékeny az a clearblue?
Nem szeretnék feleslegesen elpazarolni egy ilyen drága tesztet.
Köszönöm a segítséget!
Ez egy pozitív teszt :) Gratulálok :)
Az enyém is ilyen volt, az xepil nagyon megbízható, szerintem fölösleges a clearblue
Nézd, ez egy pozitív teszt, minek kell holnap megint tesztelni? Ha nagyon akarsz akkor pár nap múlva esetleg.
Nekem is ilyen volt a tesztem, halvány, rá pár napra már sokkal erősebb volt. Szerintem én is xepilt vettem abba két teszt volt, így nem kellett vennem másikat, mert azzal a kettővel elvoltam :)
olyan két hét múlva érdemes dokihoz menned, lehet még nem lesz szívhang, de már látni fogjátok a babát :)
Gratulálok, kedves kérdező!!! :)
tuti, hogy én is tesztelnék még 1-2-t, hogy tényleg igaz-e, olyan hihetetlen érzés!! Gondolom, látni szeretnéd, hogy más teszt is pozitív-e, én is így voltam vele! :)
Szerintem nyugodtan tesztelhetsz holnap!!! :)
Na de hol van a második teszt a csomagból? ;-)
Én annak az árából vennék 4 másikat és élvezkednék. :D
A másikat is megcsináltam, csak mert látni akartam mind a kettő csíkos lesz-e. Egyébként tegnap voltam tesztet venni, van még otthon, gondoltam a biztonság kedvéért veszek digitális tesztet. De igazatok van, nem költök rá. Olyan jó mikor látom előjönni a csíkot, és később is megnézhetem. A digitális csak egy napig él.
Két hét múlva biztosan elmegyek orvoshoz, azt várom már nagyon!
Lányok köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!