Létezik olyan teszt (digitális cb kivul), ami nem lesz száradási csíkot mutató?
Figyelt kérdés
Vettem x-epilt,coraxot,és gyógyszertári 10-es megbizható tesztet.Most azért vagyok elkeseredve,mert mindegyiken kijött tegnap óta egy 2.csik,de halványan.Nem értem,2 ève a masik gyerekemnel egyértelműen mutatta mikor negatív lett,nem volt ott semmi.
Persze tudom lehet koràn teszteltem,de akkor is bosszant a dolog!jart mostanaban mas is igy?koszonom
2014. ápr. 1. 13:01
1/10 anonim válasza:
Én 5 éve tesztelek mert azóta várjuk a babát, soha nem volt még száradási csikom. Gondolhatod hány tesztet tölttem már el... xepil vagy one step tesztet szoktam használni. Szerintem ha idön belül van ott a csik akkor az baba ha késöbb jön ki akkor már ugysem értékelhető, tehát nem kell vele foglalkozni, nem is érdemes orákkal utána nézegetni a tesztet.
2/10 A kérdező kommentje:
Ez a coraxom volt pl de van képem a tobbirol is.idon belül jon ki,a férjem is látta,de lehet azert marad ilyen halvany mert megszakadt vmi..
2014. ápr. 1. 13:08
3/10 anonim válasza:
Megmutatod a többit is? Én romedet vettem múltkor, kazettásat, de nem volt azon 1 hét múlva sem száradási csík! Persze akkor megjött! Az x-epilen sem volt száradási csík...
4/10 anonim válasza:
Én ezen nem látok száradási csikot. A végén lévő csikra gondolod hogy az? A száradási csik ami megtévesztö lehet az ugyanott van ahol a második csiknek kell lennie. Ami a végén van az semmit nem jelent.
5/10 anonim válasza:
facelle teszt rossmanba kapható, tesztcsík és kazettás is van, mindkettő jó :)
8/10 anonim válasza:
Kedves Kérdező mi történt veled azóta? Nekem is ilyenek most a tesztjeim!
9/10 A kérdező kommentje:
Nem volt baba,megjott a verzesem.
2014. máj. 18. 21:28
10/10 anonim válasza:
Sajnálom,mint írtam korábban is nekem is ilyen volt a teszt,tegnap megjött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!