Egy buta kérdés de hetséges lenne ilyen?
Figyelt kérdés
ha mondjuk 10-én teherbe estem és tegnap megjött a mensim rendesen de a tesztjeimen látok nagyon halvány 2.csíkot(x-epil)lehet baba?!2014. júl. 21. 22:25
1/7 anonim válasza:
Szerintem ha 10-én estél volna teherbe, akkor azt még nem mutatná ki a teszt. Épp az előbb olvastam itt, hogy valaki írta, hogy menstruáció alatt lehet pozitív a teszt. Szóval szerintem tesztelj miután elmúlt.
2/7 anonim válasza:
Már honnan lehetne menstruáció alatt pozitiv a teszt,az csak akkor pozitiv,ha terhes valaki vagy van egy ciszta fajta is,amitől pozitiv.
3/7 anonim válasza:
Tenyleg irta valaki,h az alatt lehet pozitív a teszt..en se tudom mi az összefüggés.
4/7 anonim válasza:
A vértől igen is lehet pozitív a teszt. Meg egy csomó más dologtól is. Nekem 10-én volt peteérésem, ma még negatívat teszteltem, nyilván nem biztos, hogy én terhes vagyok, de ha az is lennék szerintem akkor sem mutatná, nagyon korán van. Viszont ha van más terhességre utaló tüneted és vérzel irány a doki!! :)
5/7 anonim válasza:
A vértől? Ugyan ugyan,megáll az eszem.......................
6/7 anonim válasza:
Szóval azt akarod mondani,h egy nő,aki nem szexszel és nincs hcg-t termelő cisztája,ami egy nagyon ritka fajta,akkor is tesztelhet pozitivat???
7/7 anonim válasza:
Többször találtam már itt is kommentet, hogy a vértől és még valamitől, de ne legyen igazam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!