Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet buta kérdés de ez...

Lehet buta kérdés de ez felmerült bennem. Ha nincs peteérés akkor megsem jön?

Figyelt kérdés
Ha 22-23.ra nem várom akkor 20-21.én már biztossat mutatna a teszt?25 ös van itthon.
2014. febr. 6. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:

de a legtöbb nönek akkor is megjön. A nöknek évi általában 10-11 peteérük van csak. Nincs mindig minden hónapban, viszont a legtöbbeknek akkor is ugyanugy megjön. Én PCOS vagyok és nincs tüszörepedésem mégis menstruálok.

A teszt a kimaradt mensi napján vagy az aktus után két héttel mutat reális eredményt. 25-össel nem is érdemes a nem várt elött tesztelni.

2014. febr. 6. 12:57
 2/4 anonim ***** válasza:
De igen, előbb-utóbb megjön, de ha nincs peteérés, általában hosszabbak a ciklusok. Elöregszik és leválik a nyálkahártya.
2014. febr. 6. 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:
De megjon, nekem nagyon szep, 28 napos ciklusaim voltak... En a teszttel tuti megvarnam, míg kimarad a menstruacio, akkor mar jo lehet az erdemeny. Előbb felesleges, mert attól, hogy a teszt negativ, meg várhatsz babát. Nagyon sok esetben ilyen korán meg ki sem mutatja a teszt
2014. febr. 6. 13:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Változó. Lehet szabályos ciklus is ovuláció nélkül. Olyan is van, hogy csak hosszú a ciklus. És olyan is van, hogy nem jön meg (akár több hónapig).
2014. febr. 6. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!