Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztaltabbak, vélemény?

Tapasztaltabbak, vélemény?

Figyelt kérdés

2 nap múlva nem kéne megjönnie.

A cicim feszül, duzzadt, bimbó fáj, körülötte pici pötyik. Meg most jobban látszanak az erek. Tök furi. :D

Bal oldalt kicsi szurkálás.

Derekam fáj, és iszonyat sokat alszok napközbe is.

Szinte egész nap, annyira fáradt lettem pár napja.

4 napja a hőm folyamatosan 37,1-2.

Lehet baba? Tudom 2 nap múlva kiderül, de volt így valaki?

2014. júl. 21. 15:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező holnap írd majd meg hogy mi lett a teszt eredménye, kíváncsi vagyok:) Szurkolok :)

19+2 hkm

2014. júl. 22. 19:18
 12/17 A kérdező kommentje:

[link]

Negatív :(

2014. júl. 23. 07:32
 13/17 anonim ***** válasza:

Pont mára nem vártad?

Mert akkor még bőven van esélyed ha azóta nem jött meg:)

Megnyugtatásként...Nekem április 9-én kellett volna megjönnie 12-én negatívat teszteltem ha jól emlékszem 15-én is nega lett és 17-én lett halvány pozi a tesztem:)Akkor már 1 hete késett. Valószínűleg később lehetett a peteérés vagy később fogant meg a baba:) Tehát ha még nem jött meg van esély:) Drukkolok..

19+3hkm

2014. júl. 23. 09:00
 14/17 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg, remélem nem is fog. Igen mára. a kérdésemnél írt tünetek még mindig megvannak. hát nem tudom :(
2014. júl. 23. 09:10
 15/17 A kérdező kommentje:
ha nagyon nézem olyan mintha lenne ott valami, de az is alig látszik, de lehet csak odaképzelem.
2014. júl. 23. 10:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem túl homályos, ezen még ha halvány pozi lenne, akkor sem lehetne sajnos látni :( tudnál készíteni egy élesebb képet? hátha...
2014. júl. 23. 10:39
 17/17 A kérdező kommentje:
Áh nincs rajta semmi :( de még nem jött meg szerencsére :D
2014. júl. 23. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!