Tapasztaltabbak, vélemény?
2 nap múlva nem kéne megjönnie.
A cicim feszül, duzzadt, bimbó fáj, körülötte pici pötyik. Meg most jobban látszanak az erek. Tök furi. :D
Bal oldalt kicsi szurkálás.
Derekam fáj, és iszonyat sokat alszok napközbe is.
Szinte egész nap, annyira fáradt lettem pár napja.
4 napja a hőm folyamatosan 37,1-2.
Lehet baba? Tudom 2 nap múlva kiderül, de volt így valaki?
Szia!
Nekem az első tüneteim között szerepelt a mellfeszülés a fáradékonyság,gyakori vizelési inger,ételundor. Nem fájt a derekam. Bár hasszurkát azt én is éreztem,de én a jobb oldalamon. Ja és nekem egy igen fontos tünet is volt az hogy késett már a mensim:) Ennek ellenére az első tesztem a nemvárt kb 3-4 napján még negatív volt. Rá 2 napra meg halvány pozitív:) De valóban kiderül 2 nap múlva és ha esetleg terhes lennél, de még negatív lesz a teszt ne keseredj el mert attól még lehet babó..
Üdv: 19+1 hkm
A gyakori pisilés is van nálam. Csak olyan sok kérdést olvastam már hogy bebeszélték a tüneteket utána még se volt semmi, remélem én nem így járok. :(
Köszönöm szépen a válaszod. :)
Ugyanúgy voltam, mint te :) a cicifájás azóta milliószorosára nőtt :/ fáj a derekam, szúrkált a hasam, fáradtság. Nem mindenkinek jön be, de 4 nappal mensi előtt pozit teszteltem. Te inkább várd meg, 2 nap már nem sok. Én a mellfájdalom miatt voltam kíváncsi, mert mensi előtt nekem sosem fájt. Drukkolok :)
10hkm
Szia, ugyan így vagyok én is, bár nekem a férjem mondta, hogy sötétebb is a mellbimbóm, mint szokott. Aludnék én is éjjel nappal, de nekem már van egy 2,5 évesen így esélytelen, amikor ő alszik alszom vele.
Itt a görbém, ha érdekel, nekem még 6 napom van vissza.. :)
Drukkolok neked! Petra
Nekem is sötétebb lett.
Holnap tesztelek, jaj de izgulok. :)
Köszönöm a válaszod. :)
Ma megint 37,2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!