Ki nem várja az elkövetkezendő 2 hétben valamikor?
Köszönöm :)
Szurkolok mindenkinek hogy legyen kisbabája :)
Viki
Nagyon Nagyon Gratulálok! :)
Nekem sajnos megjött, úgyhogy én már biztosan nem kell, hogy teszteljek, sőt..
Csajok drukkolok Nektek Nagyon! :)
Petra
Pisilésnél volt 1 csepp vér, azóta se semmi. Hétfőig ha nincs változás mindenképpen tesztelek egyet.
Petra
Csajok, két csíkosat teszteltem ma délelőtt, 9. DPO.! Érdekes, mert a Vaterás 10-es teszt negatív volt, de a corax határozott pozitív és az X-epilen is látszik!
Viki, gratulálok!!!!
De jó kedves utolsó,gratulálok neked!:)Volt valamilyen tüneted? Én is ma vagyok 9 nappal ovu után. Lehet holnap reggel megpróbálok tesztelni,remélem nem lesz korai.:)
Szilvi
Köszönöm!! :)
Szilvi, nagyon drukkolok neked, írj majd reggel, hogy mi újság!! :)
Semmi tünetem sincs, de nem volt még ilyenkor a kislányommal sem, csak a 6. héttől.. illetve annyi, hogy 2 napja néha-néha beleszúrt a hasamba piciket.
Milyen teszttel tesztelsz reggel?
Szia Gyöngyi! Gabriel tesztem van itthon,de szerintem az még nem fogja kimutatni,mert 25-ös érzékenységű. Ezért hezitálok hogy egyáltalán megcsináljam-e.Holnap veszek egy digitális Clear Bluet az szerintem esetleg már hamarosan kimutatja,ha van ott valaki:)
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!