Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja az elkövetkezendő...

Ki nem várja az elkövetkezendő 2 hétben valamikor?

Figyelt kérdés
Nekem múlt hónapban 25-én jött meg, elvileg késik is mostanában mindig, ezért kérdeztem így! :)
2014. júl. 20. 19:43
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Hàt csak le ne törjön a korai miatt a negativ...màsrészről meg tudom,hogy milyen varni,engem sem érdekelt ha ellőttem ezer tesztet ;) probald meg de ne eld beleagad
2014. júl. 21. 11:17
 12/46 anonim ***** válasza:

Nem élem bele magam, nem is azért lenne fontos tudnom, mert türelmetlen vagyok, hanem mert már volt egy vetélésem és nem szeretném még egyszer átélni, így ha tudnám, hogy van baba egyből elmennék a dokihoz. Eléggé félek megmondom őszintén. És nem a negatív teszttől, vagy a sikertelen hónaptól. Decemberben veszítettem el a babámat, a mai napig nagyon sokat sírok miatta, nem tudom túltenni magam rajta, ezért türelmetlenkedem.. :(

Petra

2014. júl. 21. 11:36
 13/46 A kérdező kommentje:
Total megertelek,drukkolok :) essss akkor probald meg a tesztet!!
2014. júl. 21. 11:43
 14/46 anonim ***** válasza:
Már megvettem, nem bírtam kivárni. Holnap reggel megcsinálom és írok egyből ! :) Petra
2014. júl. 21. 12:23
 15/46 H.Orsolya ***** válasza:

Sziasztok! Nekem 23 körül nem kéne megjönnie. Szerintetek előtte teszt? Mennyivel? Fájnak a melleim, a vérnyomásom is 130 szokásos helyett ilyen 112. Ez lehet terhesség miatt?

drukkolok Mindenkinek. Én is türelmetlen vagyok

2014. júl. 21. 13:16
 16/46 anonim ***** válasza:

Kivárnám a 23-át, holnap már az van.. :)

Már csak azért is, mert én nem bírtam magammal, megcsináltam a tesztet és negatív lett.. De nem baj, még van vissza 6 napom a nem vártig, valószínűleg korán volt, vagy valóban nincs is baba. Majd 6 nap múlva kiderül. :)

Petra

2014. júl. 22. 05:49
 17/46 A kérdező kommentje:
En is teszteltem full negativ.... :/ bar 25 nem itt van meg 3 nap,raadasul minden honapban 1 hetet kesik.....
2014. júl. 22. 09:31
 18/46 H.Orsolya ***** válasza:
Háát Petra! Nem bírtam várni, ma délelőtt teszteltem. Bár második pisi, de full negatív. Viszont így bármi lesz, ha nem jön meg, akkor megpróbálok hétvégéig várni. A tünetek meg biztos a gyógyszer abbahagyása miatt vannak. :(
2014. júl. 22. 12:59
 19/46 A kérdező kommentje:
Csajok,nekem a doki javasolt egy gyógyszert, INOFOLIC, nézzetek utána! Borsos az ára(bár a terhes vitamin is ilyen....drága) de állítólag CSODASZER!
2014. júl. 22. 13:37
 20/46 A kérdező kommentje:
Na lányok megjött ma, csodálkozom... :O
2014. júl. 22. 21:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!