Valaki csak akkor lehet terhes ha van érett pete és bedugják neki? bocsánat hogy csúnyán fogalmaztam.
Figyelt kérdés
ugye az nem elég hogy hozzá érhetett a hímivarsejt a nő nemi szervéhez, és nem ment be neki, biztosan.
kicsit össze zavartak páran.
sajnálom ha valakinek buta kérdés... :(
2014. júl. 18. 20:48
1/6 anonim válasza:
Ha a nőnek peteérése van akkor teherbe eshet,egy hónapban akár 5 napig is termékeny lehet a pete a nő méhében.
A hímivarsejt elvileg ha a hüvely bemenethez jut,akkor teherbe eshet,mert a hüvelyváladék egyik funkciója pont ez.Megtapad rajta a hímivarsejt és fel tud jutni a méhbe.
2/6 anonim válasza:
A himivarsejt èlhet 5 napig a nôben.
A pete a legujabb kutatasok.szerint 12-18 oràn àt megtermèkenyithetô
3/6 anonim válasza:
Igazad van,elírtam (első vagyok)
4/6 anonim válasza:
Létezik szűznemzés is. Gondolj csak Máriára és Jézusra! :))
5/6 anonim válasza:
Szóval ha jól értem, nem volt szex csak hozzáért a nő nemi szervéhez a himbilimbi :) A válasz a kérdésedre kizárt a terhesség. Ha már betette a himbilimbit akkor lehet, de kevés nagyon kevés az esély ha nem megy el benned. De van rá példa, hogy így is teherbe estek. :) Szóval ha csak hozzáért nem kell aggódni :D
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!