Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ezek a tesztek...

Szerintetek ezek a tesztek pozitivak? Kepfeltoltes.hu/view/140717/IMAG0655_2_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg kepfeltoltes.hu/view/140717/IMAG0706_2_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg

Figyelt kérdés

2014. júl. 17. 16:47
 41/96 anonim ***** válasza:
A görcsölés nekem az elején annyira volt,hogy nem tudtam aludni,szó szerint vergődtem meg szakadt rólam a víz. Nekem is volt 3 alkalommal barnázás majd pici vérzés,kaptam rá gyógyszert. Ajánlani tudom neked,hogyha görcsölsz a béres magneB6-ot. Amikor ezt elkezdtem szedni a görcsök az egyik pillanatról a másikra megszűntek. De szedj mellé külön B6-ot mert az segíti a magnézium felszívódását. Mert ha megnézed a magneB6-ban nagyon minimális B6 vitamin van. Recept nélkül kaphatóak a patikában. :) Adrienn.
2014. júl. 18. 10:13
 42/96 A kérdező kommentje:
De jooo!!! :) gratulalok a babahoz! Szuper lenne ha összejött volna nekünk is.. :)
2014. júl. 18. 10:13
 43/96 anonim ***** válasza:
Írtam neked privátot! ;)
2014. júl. 18. 10:15
 44/96 A kérdező kommentje:
Meg mindig nem jött a futar.. ahhoz kepest hogy Morning expressel rendeltem mar lassan Übermorgen lesz belöle :))
2014. júl. 18. 12:13
 45/96 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Vegre megjött a telefon.. sajnos a reggelit nem tudom feltölteni mivel mire megjött a telefon a teszt valahogy eltünt.. :) az en kicsi lanyom termeszetesen mindent tagad :) Amugy ismet teszteltem. Egy kicsit aggodok, mert szabad szemmel jol lathato ugyan de ez szelesebb csik mint ammit meg korabban mutattam nektek, azt hiszem a 2. kep volt ilyen tipusu teszt es az vekonyabb volt..lehet ez a teszt hibas hogy szelesebb az a csik? nem sokkal de szerintem az.. :( a szine egyaltalan nem erösebb, mint a reggeli.. lehet ez normalis? elvileg vagy most vagyok a 15dpo-ban vagy 12dpo-ban.. (elvileg jul.3-6között valamikor lehetett a peteeresem amikor probalkoztunk)ez meg azert lehet majd igazi, erös pozitiv??szerintetek?

[link]

2014. júl. 18. 19:30
 46/96 anonim ***** válasza:
fotózd le természetes fénynél.ne trükközz vele.úgy mutasd meg.
2014. júl. 18. 22:59
 47/96 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy nem tudom normalisan lefotozni ugy hogy latszodjon a csik teljes vastagsaga..

csinaltam egy masikat de szerintem ezen sok mindent nem latunk igy :(

[link]

2014. júl. 18. 23:30
 48/96 anonim ***** válasza:
22%
negatív
2014. júl. 19. 07:22
 49/96 A kérdező kommentje:

Ma reggeli elsö pisiböl..

Szerintetek?

[link]

2014. júl. 19. 09:17
 50/96 anonim ***** válasza:

Ne legyen igazam, de ezek eddig szerintem mind szellemcsíkosak. :(

Pár nap múlva hátha rendes csíkod lesz, drukkolok!

2014. júl. 19. 10:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!