Szerintetek ezek a tesztek pozitivak? Kepfeltoltes.hu/view/140717/IMAG0655_2_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg kepfeltoltes.hu/view/140717/IMAG0706_2_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg
Sziasztok!
Vegre megjött a telefon.. sajnos a reggelit nem tudom feltölteni mivel mire megjött a telefon a teszt valahogy eltünt.. :) az en kicsi lanyom termeszetesen mindent tagad :) Amugy ismet teszteltem. Egy kicsit aggodok, mert szabad szemmel jol lathato ugyan de ez szelesebb csik mint ammit meg korabban mutattam nektek, azt hiszem a 2. kep volt ilyen tipusu teszt es az vekonyabb volt..lehet ez a teszt hibas hogy szelesebb az a csik? nem sokkal de szerintem az.. :( a szine egyaltalan nem erösebb, mint a reggeli.. lehet ez normalis? elvileg vagy most vagyok a 15dpo-ban vagy 12dpo-ban.. (elvileg jul.3-6között valamikor lehetett a peteeresem amikor probalkoztunk)ez meg azert lehet majd igazi, erös pozitiv??szerintetek?
Az a baj hogy nem tudom normalisan lefotozni ugy hogy latszodjon a csik teljes vastagsaga..
csinaltam egy masikat de szerintem ezen sok mindent nem latunk igy :(
Ne legyen igazam, de ezek eddig szerintem mind szellemcsíkosak. :(
Pár nap múlva hátha rendes csíkod lesz, drukkolok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!