INOFOLIC kérdés?
Figyelt kérdés
Segítsetek kérlek! PCOS vagyok, 3 éve küzdünk a Babánkért! Volt egy kémiai terhességem. Javasolt a doki napi 2 inofolicot. Ha megtennétek, akiknek használt, vagy nem, leírjátok, hogy mennyi ideig küzdöttetek, és mennyi időre jött össze a Baba az inofolic szedése után? Köszönöm szépen!2014. júl. 16. 13:30
1/3 anonim válasza:
Én is Pcos vagyok,mi egy jó fél évig próbálkoztunk mire kiderült ez a betegség,ezután endokrinológushoz mentem aki mercformin xr-t írt fel és javasolta az inofolicot,el is kezdtem szedni és rá egy hónapra pozitívat teszteltem :)
2/3 A kérdező kommentje:
én is szedek merckformint, a hármas kezelést..akkor valószínű a hónapban elkezdem az inofolicot. :) Múlt hóban volt egy kémiai terhességem... 1év hármas kezelés után nem rossz.eredmény.csak elégge letörtem..
2014. júl. 16. 17:29
3/3 anonim válasza:
Szia! Nekünk már van egy babánk, most dolgozunk a kistesón :) 2 hónapja szedem az Ino-ot, de gondolkodom, hogy abbahagyom: Először előrehozta a ciklusomat 3 nappal, e hónapban pedig késett 2 napot. Nekem eddig rendszeres volt és most bekavarodott :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!