Szerintetek az inofolic okozta?
Kesik a mensesem negy napja de vanak terhesegre utalo jelek.a hasam alja is faj.este bementunk ugyeletre.ott kiderult hogy csak kb 4.5.mm a mehnyalkahartya es ez meg nem eleg van is bene egy kis ver rog vagyis veromlemleny.nem volt bobeszedu az orvos anyit mondott h a verrog majd kiurul.
Most azt sem tudom mivan.valami tanacs v elkebzelesetek van rola.nagyon koszonom szepen.
Senki ??? Pedig jo lenne valamilyen tanacsot utmutatast kapni tapasztalatbol.ha van neked irj legyszives.koszonom elore is.
Meg anyi h soha nem volt ilyen veromlemlenyem csak egyszer mikor terhes voltam a hatodik heten.
Koszonom h irtal.megkerdezhetem ezt honan tudod hogy a beagyazodas szokta okozni a veromlemleny?
Nyolc evel ezelott hat hetes terhes voltam es akor is volt veromlemlenyem.akor nemszivodott fel sot ot honapos voltam mikor elontott a ver es tenyer nagysagu verdarabok jottek ki.akor clostit szedtem mert nemvolt peteeresem.ezert gondoltam h az inofolic okozta most is mert az inofolic is sejt noveszto.az orvosom szabin van.csak telefonon beszeltunk ma.es azt mondta h varjunk a 40 ciklus napig vagyis jovohet szerdaig ha adig nemjon meg ultrahang.azt is mondta h lehet terheseg is csak pici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!