Inofolic-ot szedők! Veletek is előfordult? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
A mindig pontosan 28 napra megjövő menstruációm most valahogy 4 nappal hamarabb jött meg a vártnál.Mitől lehet? Bekavarhatott volna az Inofolic? Kb. 2 hete iszom, napi 2 tasakkal.2014. jún. 22. 22:22
2/7 anonim válasza:
En egy dobozzal megittam,de semmit nem csinált a cikulsommal,ugyanúgy jott meg
3/7 anonim válasza:
Nekem nem volt hatása a ciklusomra, már egy hónapja iszom
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!én is úgy tudtam, hogy nincs hatása a ciklusra, ezért nem értem, mitől lehet...mióta próbálkoztok?
2014. jún. 23. 14:18
5/7 anonim válasza:
Itt sok tapasztalatot olvashatsz az inofolicról, elég sok embernek bekavart.
Én is ittam, de nekem nem zavarta össze a ciklusom, egy fél hónap ivás, mensi, és a következő inofolicos ciklusban terhes lettem. Napi két tasakkal ittam.
6/7 A kérdező kommentje:
Hú, köszi :) És nagyon gratulálok, hogy ilyen hamar összejött a baba :) Rengeteg a topicban a hozzászólás, nem olvasom végig...
2014. jún. 23. 19:20
7/7 anonim válasza:
Szia. Az első inofolicos hónapban nekem is 4 nappal hamarabb jött meg. Ez a második hónap, hogy iszom az inofolicot, most meg az előző hónaphoz képest késik. Nálad hogy alakult a továbbiakban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!