Azóta rendesen vérzek, egyszerűen nem tudom feldolgozni, kiborultam...
Köszönöm hogy velem voltatok!
nagyon sajnálom!próbálj megnyugodni. azért egy doki látogatás lehet nem ártana, ha vége a vérzésnek. valami volt itt...
neked is jobb, ha megnyugtat, hogy minden rendben.
Képzeljétek azóta is halvány csíkosak a tesztjeim! Voltam ma dokinál, úgynéz ki pcos vagyok és ezért vannak halvány pozi tesztjeim. Ezentúl nimcs értelme tesztelnem, csak a csodára várok!
Minden jót nektek!
A mindenit, de régi ez a kérdés!
Miután meg volt a HSG és azt mondták átjárhatóak a petevezetőim, végig csináltunk kisebb-nagyobb megszakításokkal 6 inszeminációt. A HSG után többször eljutottam a pozitív tesztig, nem halvány csíkjaim voltak. Sajnos egy hetes késésnél nem jutottam tovább, mindig megjött progeszteron pótlás mellett is. Mindeközben rengeteg vizsgálaton átestünk, nincs pco-m, nincs genetikai, immunológiai, sem semmi gond. Egyedül az NK funkció mérés maradt el, de az is csak azért, mert úgy tűnik meg lett a probléma a méhtükrözés után. Ugyanis történt az, hogy a műtét során mindent rendben találtak, a petevezetőimet is, ennek ellenére egyből utána méhen kívüli terhességem lett. Ez volt a második, így csak egy csonka petevezetőm maradt, a teherbeesés kész csoda lenne természetes úton. Az orvosom szerint nagy valószínűséggel gyulladások miatt sérülhettek a vezetékek és funkcionálisan nem jól működtek. Feltételezhetően szinte mindig méhen kívül kezdtek el fejlődni a terhességeim, csak szerencsére sok esetben felszívódtak maguktól.
Tavaly jelentkeztünk meddőségi centrumba, most jutottunk el az első lombikra, kedden volt a beültetés, remélem végre sikerrel járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!