Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány pozitív a tesztem? 9. DPO

Halvány pozitív a tesztem? 9. DPO

Figyelt kérdés

[link]

Köszönöm a válaszokat!

2014. júl. 16. 11:01
 81/107 anonim ***** válasza:
Na, pont most írtam neked a másik kérdésedhez.
2014. júl. 22. 18:48
 82/107 A kérdező kommentje:

Azóta rendesen vérzek, egyszerűen nem tudom feldolgozni, kiborultam...

Köszönöm hogy velem voltatok!

2014. júl. 23. 06:53
 83/107 anonim ***** válasza:
100%

nagyon sajnálom!próbálj megnyugodni. azért egy doki látogatás lehet nem ártana, ha vége a vérzésnek. valami volt itt...

neked is jobb, ha megnyugtat, hogy minden rendben.

2014. júl. 23. 12:05
 84/107 anonim ***** válasza:
Hasonlo helyzetben vagyok, es nagyon megertelek. Nekem erös pozim volt raadasul az egyik teszten, de az utana következök mind negativak, es nincs baba. En ugy vagyok mar vele, hogy jön, amikor jönnie kell. Sajnalom, hogy neked sem sikerült, de mindennek megvan az oka, es el fog jönni az a pillanat is, amikor nemcsak a teszten lesz ott feheren feketen az a 2. csik, hanem az ultrahangon is ott lesz a baba, es aztan egyszercsak majd a kezdben is tarthatod. En hiszek benne, hogy mindennek megvan a maga ideje, igy most nekem ez segit. Kivanom, hogy te is tudd igy latni majd a dolgokat.
2014. júl. 23. 13:28
 85/107 A kérdező kommentje:

Képzeljétek azóta is halvány csíkosak a tesztjeim! Voltam ma dokinál, úgynéz ki pcos vagyok és ezért vannak halvány pozi tesztjeim. Ezentúl nimcs értelme tesztelnem, csak a csodára várok!

Minden jót nektek!

2014. júl. 31. 20:21
 86/107 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Viszont a csodára várás helyett én szívből ajánlom az aviva tornát és a paleolit/candida/szénhidrátcsökkentett étrendet. Én is pcos-s voltam, de már nem vagyok:)
2014. júl. 31. 22:57
 87/107 anonim ***** válasza:
Szia Kérdező, mi lett azután? Remélem elmentél orvoshoz, és kaptál progipótlást!
2015. máj. 25. 14:56
 88/107 A kérdező kommentje:
Járok orvoshoz, következő ciklusban lesz az első inszeminációnk. Most volt HSG, és mind a két oldalon átjárhatóak a petevezetők.
2015. máj. 25. 16:18
 89/107 anonim ***** válasza:
Szia :) mi lett azóta?
2018. okt. 17. 19:31
 90/107 A kérdező kommentje:

A mindenit, de régi ez a kérdés!

Miután meg volt a HSG és azt mondták átjárhatóak a petevezetőim, végig csináltunk kisebb-nagyobb megszakításokkal 6 inszeminációt. A HSG után többször eljutottam a pozitív tesztig, nem halvány csíkjaim voltak. Sajnos egy hetes késésnél nem jutottam tovább, mindig megjött progeszteron pótlás mellett is. Mindeközben rengeteg vizsgálaton átestünk, nincs pco-m, nincs genetikai, immunológiai, sem semmi gond. Egyedül az NK funkció mérés maradt el, de az is csak azért, mert úgy tűnik meg lett a probléma a méhtükrözés után. Ugyanis történt az, hogy a műtét során mindent rendben találtak, a petevezetőimet is, ennek ellenére egyből utána méhen kívüli terhességem lett. Ez volt a második, így csak egy csonka petevezetőm maradt, a teherbeesés kész csoda lenne természetes úton. Az orvosom szerint nagy valószínűséggel gyulladások miatt sérülhettek a vezetékek és funkcionálisan nem jól működtek. Feltételezhetően szinte mindig méhen kívül kezdtek el fejlődni a terhességeim, csak szerencsére sok esetben felszívódtak maguktól.

Tavaly jelentkeztünk meddőségi centrumba, most jutottunk el az első lombikra, kedden volt a beültetés, remélem végre sikerrel járunk.

2018. okt. 18. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!