51/107 A kérdező kommentje:
Igen 12.-ik nap. Igazából több mint egy éve nem sikerült, már nem újdonság ez az érzés. Korábban sírógörcseim voltak ilyenkor, most már nincs ilyen szerencsére.
2014. júl. 19. 11:43
52/107 anonim válasza:
Nem tudom, mit mondjak. Nem akarom elhinni, hogy ennyire szivat az ég, én kettő belinkelten is láttam két csíkot. a monitoron. Azért én még reménykedem, a x-epil lesz a tuti mégis. Tudom, tudom, de az már rég volt! :)
53/107 A kérdező kommentje:
2014. júl. 19. 12:25
55/107 A kérdező kommentje:
Ez vaterás elvileg 10-es teszt.
2014. júl. 19. 12:35
56/107 anonim válasza:
6.: minden teszteden látom a nagyon halvány második csíkot. szerintem egyszerűen még annyira korai, hogy nem emelkedett meg kellőképpen a hcg-d. ennyi száradási csíkos/halvány pozis tesztet egymás után nem lehet csinálni. itt van valami!türelem. várjunk, vagyis várj még pár napot. talán csak most fog beágyazódni, és rohamos növekedésbe csak akkor kezd a hcg.
57/107 A kérdező kommentje:
2014. júl. 19. 17:22
58/107 anonim válasza:
Hogy ne látnánk, "Csacsikám"! :D
De most már vegyünk már egy normális tesztet! Próbáljuk újra az x-epil4! ;-)
59/107 A kérdező kommentje:
Hétfőn veszek, mert az elfogyott. Pedig tettem a kosaramba valamelyik nap, de végül visszatettem a polcra. Azt gondoltam nem kell az, pedig most ilyen jó lenne...
2014. júl. 19. 17:31
60/107 anonim válasza:
Figyi, korabban mar irtam, akkor is lattam a halvany, masodik csikot. Most is latom. Tudom, ha regota probalkoztok, nehez megnyugodni, de nyugodj meg!!! Latjuk a csikot es szoritunk, hogy erosodjon. Bizz benne, minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!