71/107 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sikerült a reggeli pisit összegyűjteni, az uram felébredt. Nem akarom hogy még csak esetleg megsejtse mit csinálok. Teljesen titokban szeretném tartani amíg nem biztos. Most gyűjtögetem a következőt, lehet megcsinálom még munkába menet előtt. :)
2014. júl. 22. 07:47
73/107 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan lett mint az esti, jobb lett volna elsőből... Holnap szabadnapos leszek, kíváncsi leszek 1 nap alatt lesz-e változás.
2014. júl. 22. 09:12
74/107 anonim válasza:
Jajj, Te! Már biztos cafatokban vannak az idegeid... Egyébként érzel vmit? Hanyadik napon is vagyunk, elvesztettem a fonalat?
75/107 A kérdező kommentje:
Itt a görbém. Egyébként enyhén fájdogálok és duzzadtak a cicijeim. És most már nagyon izgulok!
2014. júl. 22. 09:29
78/107 A kérdező kommentje:
Tuti van valami, most is megnéztem a tesztjeimet, nem hinném hogy mind véletlenül lesz csíkos. Annak idején majdnem 7 hetes terhes voltam mikor először teszteltem, és akkor sem volt erős a csíkom. Talán a vesém nem úgy választja ki a HCG-t mint másoknál, vagy nem tudom.
Köszönöm Nektek hogy itt vagytok velem! Majd írok mi a helyzet!
2014. júl. 22. 12:47
80/107 A kérdező kommentje:
4 körül mikor mosdóban voltam törlésnél világosbarnás volt a papír... :(
Azóta nem volt semmi, de azt hiszem itt a történetem vége. Olyan szép is lett volna! :(
2014. júl. 22. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!