Ez pozitiv vagy szellemcsik?
2014. júl. 15. 06:14
1/10 anonim válasza:
Nagyon halvány. Még szellemcsíknak is...
2/10 anonim válasza:
szerintem ez se nem pozitív és se nem szellemcsík, egy totál negatív tesztet látok, bár lehet csak az én szemem a rossz.
3/10 anonim válasza:
Nagyon szeretnék rajta valamit látni, de sajnos még nincs rajta semmi, negatív. Hányadik dpo-n vagy. Ugye te is jól tudod, hogy mensi napjáig semmi de semmi értelme tesztelni.
4/10 anonim válasza:
Erőltetve talán láthatsz valamit élőben, de én ezt negatívnak venném és ha nem jön meg, ismételnék. A pozi tesztek nem ilyenek.
5/10 anonim válasza:
Ez egy full negatív teszt!
Ne ringasd maga a terhesség reményében ez alapján.
7/10 anonim válasza:
Én mintha valami nagyon halványat látnék. Hanyadik dpo-on teszteltel?
10/10 anonim válasza:
sajnos ha van is rajt élőben valami, túl halvány hogy pozinak vehesd :( mármint ha nagyon meresztem a szemem megdöntött képernyőnél látom a tesztcsík helyét, de semmi színt.
Kár is ám megkérdezni, úgyis te is csak akkor fogod elhinni mikor egyértelműen ott lesz :) azért drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!