Mik a terhesség lekorábbi tünetei? A mensi elmaradása előtt esetleg észlelhetők tünetek? Ha igen mik lehetnek?
Figyelt kérdés
Nekem mensi előtt is fájnak a melleim, megduzzadnak, tehát ez nálam nem lehet jel.2008. aug. 3. 14:48
1/5 anonim válasza:
Haspuffadás,gyakori pisilés,hőemelkedés(magasabb az átlagosnál),pl.savas íz a szájban, mindjárt megjön érzés (de am.semmi)
2/5 anonim válasza:
A haspuffadás, gyakori vizelés és az ehhez hasonló dolgok lehetnek viszont betegség jelei is. Szal ezek a jelek nem utalnak 100%-ban terhességre.
3/5 anonim válasza:
Ha le is pontoztok: mindent osszevetve, tulajdonkeppen semmi.
4/5 anonim válasza:
Kinek ez kinek az valakinek semmi. Ha nagyon vágysz rá előfordulhat hogy csak beképzeled magadnak, de a leírtak alapján minden esélyed megvan a babára. Pár nap múlva tesztelj, ne keseredj el ha most mégsem sikerült, hamarosan biztos meg lesz. :) Sok sikert nektek!
5/5 anonim válasza:
hát igazából én avval értenék egyet aki azt irta h semmi,mert a mensi elmaradása az első jel. de én például (aki szoptatok) nincs mensim nem tudom hogy venném észre ha terhes lennék. áh...ez egy jó kérdés mindjárt ki is írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!