Nagy bajban lehetek?
Figyelt kérdés
Mensim elmulása után 3.napra együtt voltunk a párommal, nem ment el és csak az elején védekeztünk, azota nem voltunk együtt, Problémám hogy kedden és szerda este kicsit véreztem, nem volt barnás sem rózsaszines hanem véres volt a bugyim akkor fájt a hasam is meg a derekam is, de viszont elötte beteg lázas voltam zavarhatott esetleg az be? akkor voltam a 13-14.napon, ja és 21napos ciklusaim vannak, Nagy baj van velem? terhes leszek?2010. jan. 8. 11:44
1/7 anonim válasza:
Szerintem kicsi az esélye annak hogy terhes vagy/vagy megfogantál.
Ritka nagyon a korai pé.Ráadásul szinte semmi nem jutott a hüveyedbe.
A betegség befolyásolhatja szerintem a vérzés intenzitását.
Kívánom,ogy az legyen amit szeretnél!
2/7 A kérdező kommentje:
Ja és amugy a jöv hétre várom
2010. jan. 8. 13:43
3/7 anonim válasza:
Első vagyok:
Nyugi!Meg fog jönni Neked a jövőhéten!
Te meg azért szurkolj,hogy nekem NE jöjjön meg a jövőhéten!:)
4/7 anonim válasza:
Lányok ha 21. naposak a ciklusai és a menzi utáni 3. nap voltak együtt akkor az a ciklus 8. napja tehát simán lehetett akkor pé.-je és lehet is terhes. Ez nem játék. Nem akartalak elkeseríteni de ha számolsz akkor látod hogy van rá esély.
5/7 anonim válasza:
Szia!
Ezen az oldalon olvastam már olyat hogy mensi után 3. napra voltak együtt és babás maradt az illető,szóval megtörténhet.
De ezt múlthéten írtad ki és azt írtad a héten megjön.
Megjött?vagy még későbbre várod?
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok
13:48 neked hogy alakul a dolog?
Ha még nem jött meg drukkolok! :)
7/7 A kérdező kommentje:
Teszt negatív amugy semmi más még nem jött meg amugy meg nem akarok még gyereket
2010. jan. 13. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!