Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki 17-18. -ára nem várja?

Van aki 17-18. -ára nem várja?

Figyelt kérdés
Mikortól lehet érzékelni a beágyazódási fájdalmakat? Mert én még nem érzek semmit, de lehet még korai is lenne.

2014. júl. 13. 19:51
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Én 18-án délelőtt fogok tesztelni. megvárom, hogy ne jöjjön meg. :) De a melleim iszonyatosan fájnak ám... Bár a méhem nem szurkál és a puffadás is elmúlt.
2014. júl. 16. 18:51
 12/21 anonim ***** válasza:
2-es vagyok:)a puffadás nkem is elmúlt,a cicifájdalom lejjebb hagyott mint ahogy mensi előtt szokott...
2014. júl. 16. 19:06
 13/21 anonim ***** válasza:
A cicifájásnak meddig kellene amúgy tartania?
2014. júl. 16. 19:48
 14/21 anonim ***** válasza:
nekem múltkor mensi napján reggel elmúlt,azelőtti hónapban előtte 1-2nappal...
2014. júl. 16. 22:22
 15/21 A kérdező kommentje:

Ezt ti is fúll negatívnak látjátok?

[link]

[link]

Valszeg ma-holnap meg is fog jönni

2014. júl. 17. 06:00
 16/21 anonim ***** válasza:
Én sajnos negatívnak látom.
2014. júl. 17. 09:07
 17/21 A kérdező kommentje:
ez egy medi-lab os teszt. ma vagy holnap kell hogy megjöjjön. És valszeg meg is fog jönni :(
2014. júl. 17. 09:19
 18/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én holnapra nem várom, de ebben a hónapban szerintem picit később volt ovum, úgyhogy a szombat-vasárnap még belefér (bár NE jönne).

Tünetek: hasszurka időnként, és teljesen váratlanul, enyhe görcsök, fura íz a számban, lufi has, fáj a cicim, de nem a bimbóm. Nagyon drukkolok Nektek!!!!! xxxxxxxxxxx

2014. júl. 17. 13:25
 19/21 anonim ***** válasza:

En is drukkolok! Nekem az a fura, hogy akarmit eszem, akkor is ha keveset, es akkor is, ha elötte ehes voltam, rögtön emelyegni kedzek, igaz, nem erösen, de ez akkor is fura. Meg ma cseresznyet kezdtem enni, es ugy a 6.nal elkezdtem furanak erezni, pedig latszolag semmi baja nem volt, de fura izt ereztem. Most megint nekialltam, az elsö par szemmel megint smemi baj nem volt, de aztan megint fura ize lett, es hiaba vagyok ehes meg mindig, ettöl a kicsitöl is elkezdtem emelyegni.

Lehet, hogy ez mar a bemagyarazas netovabbja, de mar 1,5 hete tart ez az emelyges.

2014. júl. 17. 15:08
 20/21 A kérdező kommentje:
nekem délután megjött :( de kövi hónapban újra próbálkozunk
2014. júl. 17. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!