Van aki 17-18. -ára nem várja?
Sziasztok!
Én holnapra nem várom, de ebben a hónapban szerintem picit később volt ovum, úgyhogy a szombat-vasárnap még belefér (bár NE jönne).
Tünetek: hasszurka időnként, és teljesen váratlanul, enyhe görcsök, fura íz a számban, lufi has, fáj a cicim, de nem a bimbóm. Nagyon drukkolok Nektek!!!!! xxxxxxxxxxx
En is drukkolok! Nekem az a fura, hogy akarmit eszem, akkor is ha keveset, es akkor is, ha elötte ehes voltam, rögtön emelyegni kedzek, igaz, nem erösen, de ez akkor is fura. Meg ma cseresznyet kezdtem enni, es ugy a 6.nal elkezdtem furanak erezni, pedig latszolag semmi baja nem volt, de fura izt ereztem. Most megint nekialltam, az elsö par szemmel megint smemi baj nem volt, de aztan megint fura ize lett, es hiaba vagyok ehes meg mindig, ettöl a kicsitöl is elkezdtem emelyegni.
Lehet, hogy ez mar a bemagyarazas netovabbja, de mar 1,5 hete tart ez az emelyges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!