22. napja késik. Az összes létező teszt negatív volt, de egyrészt sosem késik a menzim (a max eddig 2 nap volt) másrészt hányingerem van, fáj a mellem, a derekam, és furán vagyok. Járt már így valaki?
Van esetleg itt olyan, akinek szintén nem mutatta ki a teszt a terhességet? Csütörtökön megyek dokihoz, de már alig bírok magammal... Létezik ilyen? A neten láttam vagy 200 ilyen sztorit, és nem akarom elhinni. Egy ismerősöm szintén, még 11. héten is negatívat tesztelt. Mi okozhatja ezt? Oké, tudom, alacsony hcg szint. De konkrétabban. Egészséges babát szült, 11. héten negatív teszttel...
Kérem szépen, olyan írjon, akinek van vagy hasonló tapasztalata, vagy értelmes válasza. A "menj el orvoshoz, majd megmondja" válaszok köszi, már megvannak...
Csütörtökig kell tartani bennem a lelket :D
Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat, támogatást :)
Voltam tegnap orvosnál, és ultrahangon is.
GRAV. S. 7 :D
Szóval van olyan, hogy nem mutatja ki a teszt.... A doki is mondta, hogy egyre gyakoribb. Március 1.-jére írt ki :)
Szívhang is van, minden tökély :)
Nagyon boldog vagyok, köszönöm a sok drukkot, és privát levelet :)
Szia!
Nem tudom olvasod-e még ezt a kérdést, csak tudni szeretném hogy vagytok!
Nekem most 10. napja késik, tesztek negatívak, illetve volt 1, amin nagyon halványan, alig láthatóan volt még egy csík, de persze mindenki lehurrogott, hogy biztos nincs terhesseg, mert ennyi idő után erősebb kellene legyen. Olvasgattam a témában, sok sztorit találtam, ahol mégtöbb nap késés után sem mutatta ki. Neked nem mondták meg, hogy mi lehetett az oka? Minden rendben volt? Nagyon köszönöm, ha válaszolsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!