12. dpo-n negatív a terhességi teszt, pedig a jósteszt pozitív 2 napja. Lehet ebből még valami?
Figyelt kérdés
a jóstesztem gyönyörűen erősödik (Gábriel),pedig z nekem hómező szokott lenni,de a facelle hcg tesztem semmit nem mutat.
28 naposak a ciklusim,vasárnap kell megjönnie.
2014. júl. 11. 09:14
1/7 anonim válasza:
Nekem is vasarnap kell megjonni az a 28.nap lesz de 27-30 naposak a ciklusaim. Eszem àgàba sincs tesztelni,inkabb varok mint h nega tesztet lassak. Csutortok fele tervezem a tesztet az a 32.nap lesz es annyira sosem jott meg. Szerintem te is igy csinald :) (tanacs) drukk ;)
2/7 A kérdező kommentje:
lehet,hogy igazad van,csak az első babánál,már előbb pozi volt.
2014. júl. 11. 09:22
3/7 anonim válasza:
12. dpo - n van, akinek látszik és van, akinek nem :) Nekem volt egy extra halvány csík a tesztemen, de mivel a hőgörbém nem volt egyértelmű (lehetett az ovum egy bizonyos napon, de akár 2 nappal később is), lehet, hogy az a 14. dpo volt. Éna későbbihezviszonyítottam a 12. dpo - t, és akkor teszteltem először.Nagyítóval kellett keresni a csíkot...
4/7 A kérdező kommentje:
ez reményt ad,már totál el vagyok kenődve,elég rég próbálkozunk,ezért is tesztelek mint egy hülye.
Ma már pms tüneteimis vannak,de hát attól még lehetnék terhes is.
A jóstesztek mennyire megbízhatóak?
2014. júl. 11. 09:37
5/7 anonim válasza:
utálom ezeket a jós teszteket...nagy baromság...csak megkavarja az embert...lehet pozi a "jós teszt" és nem vagy terhes és lehet negatív, de ettől még lehetsz terhes...ez csak egy marketing fogás...(persze van benne valami...de ez inkább marketing fogás, mint elfogadott eljárás)
6/7 A kérdező kommentje:
ma is teszteltem,ma is totál negatív(
azért a 13. dpo-n már illene lenni valaminek szerintem...
És ma a kójtesztem se lett erősebb.
2014. júl. 12. 09:41
7/7 anonim válasza:
azért van még remény, hiszen nem jött még meg, de ne a jós tesztre alapozz...nyugi! de tény a ha biztos vagy az ovud időpontjában, akkor 12. dpo-n valaminek lennie kell. de kitudja, lehetett később is ovu...nyugi...ja..könnyű mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!