Hányszor teszteltetek negatívat, mielőtt pozitív lett? Hanyadik napon teszteltetek először és hanyadikon lett pozitív?
Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 12:37
1/6 anonim válasza:
én két nap késéssel teszteltem délután, elsőre pozi lett. utána még két reggel teszteltem mert a párom tutira akart menni azok is szép pozik voltak.
2/6 anonim válasza:
Nekem elsőre sikerült pozitívat tesztelni. Komolyan, életem első tesztje, 30 évesen. :)
3/6 anonim válasza:
Én csak akkor teszteltem, amikor a terhességnek egyértelmű jelei voltak.
Három gyerekkel nem volt negatív tesztem.
Ezen felül még kétszer teszteltem, amikor késett (más okból) és izgultam, hogy "nehogy baba legyen", illetve egyszer amikor rendetlenkedett a vérzésem és az orvosom mondta, hogy teszteljek egyet, hátha biokémiai terhesség volt.
4/6 anonim válasza:
En is ket nap kèsès kora d.u -an pozi lett es egyből utána még egy az is pozi lett:))csinàltam màr èletemben tesztet tini koromban de akkor örültem a negatívnak!!
5/6 anonim válasza:
Több tucat negatív tesztet láttam már életemben. Amikor a szerencsés hónapunk volt, akkor mensi előtt 5 nappal negatív lett, 3 nappal előtte pedig halvány pozitív. :) utána még közel 20db pozi tesztet csináltam, minden nap egyet, míg orvoshoz nem értem. Életem nagy csodája a kisfiam :)
6/6 anonim válasza:
A fiamnál a mensi napján negatív, aztán valahogy el is maradt a tesztelgetés, vártam a "bajom", 13 nap múlva pozitív.
A második terhességnél mensi előtt 1 nappal halvány, másnap 2 érvénytelen teszt, utána szép pozitívak. (Aztán vetélés.. :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!