Nemtervezett teherbeesés?
Figyelt kérdés
itt arra lennék kiváncsi ,hogy is történt,mi volt a baki és miota védekeztetek a be nemvált védekezésel?2010. jan. 6. 19:09
1/5 anonim válasza:
6 honapos volt a lanyom,amikor teherbe estem a masodik babaval,nem terveztem.Aznap este becsiptem a teraszon a parommal egy kis pezsgö altal,mig a gyermekem aludt,es hat a következmenyek...Gondoltam,egyszer nem vedekezünk,nem lesz baj,hisz nemreg szültem,a szervezetem nem birna feldolgozni.
Nos ma mar 28. hetes terhes vagyok.
Mar örülök,de örültem volna jobban ha nem törtenik meg
2/5 anonim válasza:
Gumi+ megszakításos. Vagyis vagy-vagy alapon működött. A középidőben azért igyekeztünk mindig gumit húzni, de ha nem került fela nagy hévbe, akkor kivette. Aztán egyik alkalommal a kedves párom úgy döntött, hogy most minek vegye ki...meg már a 2. alkalom volt aznap, és úgy gondolta abba úgy sincs semmi. Csakhogy pont középidőbe voltam :D Ez az egy ilyen nem védekezős eset volt a hónapban, és úgy látszik mégiscsak volt vmi abba a 2. adagba. :)Most 28 hetes vagyok, és már nagyon várjuk. Végül is nálunk nem volt gáz, mert már amúgy is tervezgettük a babát, 2. hónapja volt hogy nem szedem a fogigátlót, csak meg meg akartuk várni, hogy rendesen visszaálljon a szervezetem.
3/5 anonim válasza:
Elfogyott a fogamzásgátlóm, nem volt időm újat iratni, és csak félbeszakítottuk. És valamikor megfogant. De az én picim nem nem tervezett, hanem szerelem gyerek. Már 6 hónapos, és imádjuk.
4/5 anonim válasza:
Nekünk volt egyszer egy óvszerszakadásunk, de másnak eseményutánit bevettem, így nem lett belőle terhesség, de nagyon rossz érzés volt :(
5/5 anonim válasza:
Én fogamzásgátlót szedtem, mégis megfogant! :) "Valaki" nagyon meg akar születni nekünk.. most 27 hetes vagyok, nagyon várjuk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!