Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érti valaki a Jónás-módszert?...

Érti valaki a Jónás-módszert? Nekem nem megy sehogyse boldogulok vele.

Figyelt kérdés
Kellene egy kis segítség benne, ha valaki tudja hogy kell kiszámolni irjon nekem és segítsen, mert én valószínű nem tudok csak egy féle nemű (lány) babát kihordani és ezért sos. fontosságú. Köszi Lányok.
2010. jan. 6. 18:29
 1/2 anonim válasza:

Szia! Van egy oldal, ami segít holdállás szerint kiszámolni:

[link]

A típusok közül kiválasztod a "Lunar Phases Fertility Calendar"-t, majd klikk a kék gombra. Utána megadod a születési adataidat, országot, várost, és a kattintás után kapsz egy decemberig tartó naptárt, ahol megjelöli, melyik hónapban mi esélyes (a pirossal jelölt időszakban kell foganni a babának).

Van akinek bejött ez a módszer, van, akinek nem. Én személy szerint ezt a módszert próbáltam ki legutóbb, hogy fiunk legyen, és a megadott időpontban tényleg összejött a baba, és most kisfiam lesz, 2 lány után.

Minimális összegért meg lehet szerezni a könyvet is (Jónás Jenő: Fogamzáskontroll), abban elég jól leírják, mit hogyan kell számolni. Ha jól láttam, a Teszvesz-en is van most belőle. Remélem, picit segítettem.

2010. jan. 6. 18:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nekem azon az oldalon sehogy se sikerül. Nagyon béna vagyok. De azért tényleg köszi
2010. jan. 7. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!