Ha ugyanúgy fáj illetve ha sehogyse fáj a mellem a peteérés után akkor nem sikerült?
Terhesség miatt nem fájhat pé után a mellbimbó, mert a pé az pé és nem terhesség.:S Beágyazódás után érzik az első tüneteket kevesen- ők a szerencsések.
Pé után a hirtelen megemelkedő progeszteron- és a hatására újra megemelkedő ösztrogénszinttől fáj sokunk melle. A mell feszülése és érzékenysége egy dolog, a mellbimbó fájdalma egy másik. Ki melyiket érzi, van, akinek pé-kor is fáj, és van, akinek még ettől si jobban fáj terhességben. Valamint van, akinek semmije nem fáj semennyire.
Köszönöm. Nekem szokott fájni peteéréskor és utána tompán de végigkísér a mensiig. És most is ilyen. Csak azért kérdeztem. Remélem akkor még lehet babóca.
Egy 1,5 éve próbálkozó:(
Szia nekem abban a hónapban, amikor sikerült, teljesen elmaradt a mellfeszülés.
Pedig előtte olyan is volt, hogy már a pétől majd leszakadt.
Szóval nem feltétlenül sikertelen az a hónap, mikor a melled nem feszül.
Mondjuk másfél év után már érdemes dokihoz menni, voltatok már?
Köszönöm a válaszokat. Igen már voltam orvosnál, mert endometriózisos is vagyok és így elsőbbségivel mehetnénk a meddőségi központba. De sajnos eddig mindig nagyon rossz dokikba futottam csak költöttemn a pénzt és nem segített semmit. Most sikerült végre ennyi idő után egy hormonvizsgálatot kikönyörögnöm. Ez most lesz a héten utána új dokit keresek(már nem tudom hányadikat) amíg meg nincs segítség addig csak a feszült reménykedés van minden hónapban 2 hétig.:(
Nektek nagyon drukkolok, hogy sikerüljön.
utolsó válaszolónak. Egyébként most nekem is ilyen a hőm. A peteérés óta fokozatosan emelkedik(igaz én még nem vagyok a 19 napon), de nagyon érdekes. Már nagyon régóta mérem és eddig mindig felugrott a peteérésem után és azon a szinten maradt. Most 3 tizedet ugrott"csak" fel és azóta kúszik feljebb.
Hátha jót jelent.:)
Hát én is nagyon drukkolok. Nekem a 12. napon volt pém. Most a 18 at taposom. Megfogadtam hogy az oldal felé sem nézek ebben a hónapban, de amint van egy perc időm már keresek rajta. Őrület. Nem tudom hogy tudja valaki figyelmen kívül hagyni ezt a két hetet(mert azt mondják az a jó és akkor jön a baba). Szerintem ha valaki már régóta szeretne az fogadkozhat.:(
Úgyis itt találja magát.
Mindig az jut az eszembe hogy mióta megtaláltam ezt az oldalt lehet azok akikkel először írtam azóta már ringatják a babájukat hisz eltelt több mint egy év...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!