Elektromos mellszívó segíthet rajtam, ha babával, kézzel és kézi mellszívóval, masszírozással, meleg borogatással nem boldogulok? Az erősebb?
Szia!
Nálam az életet mentett az elektromos mellszívó. Állandóan kötegben volt a tej a mellemben, tele volt csomóval. Hiába vettem meleg zuhanyt, hiába masszíroztam, nem ment le. Borzalmas volt, így utólag belegondolva. Volt olyan, hogy egész délután sírva fejtem a kézivel, és csak nagyon lassan indult meg.
Ha nem okoz anyagilag gondot, én csak ajánlani tudom. Nekem egyébként Medela volt. El is tettem nagy becsbe, hogy a második gyermekemnél ne kelljen ennyit szenvedni a csomók végett!
Jó babázást!
Kézi Aventesem van...2 és fél napig szenvedtem most egy fél mellnyi csomóval, tegnap este jutott eszembe, hogy lehet, hogy kölcsönöznöm kellene egy elektromosat.Venni nem fogok, az tuti...nincs rá keret...De ha nem szív jobban???
Viszont most megint megúsztam, szoptatási pozíciót váltottam! Itt olvastam egy segítőkész anyukától, hogy a csomó felől legyen a baba álla. Ez segített ma!
Köszönöm!
utolsó vagyok!Egyébként nem sziv olyan ütemben ahogy a baba,legalább is az enyém nem!folyamatosan szív és azt is rakosgattam,h több ponton nyomja az udvart!közben finoman masszíroztam,toltam ujjbeggyel lefelé és újra mellre raktam ez egy kicsit beinditotta újra
ha tudod próbáld ki elöször mielött megveszed!de nem kell újonnan beszerezned,mert vannak olyan oldalak ahol olcsóban hozzá juthatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!