Mi a véleményed a tesztemről?
2014. júl. 3. 08:21
1/12 anonim válasza:
ez sajnos negatív. Egy csíkod van.
2/12 A kérdező kommentje:
Ahogy szárad, egyre jobban látszik. Ez csak szellemcsík?
2014. júl. 3. 08:40
3/12 anonim válasza:
Én sajnos nem látok rajta második csíkot! 2 nap múlva ismételd meg ha addig nem jönne meg:) Szurkolok..
4/12 A kérdező kommentje:
Csináltam egy másik fajtát is gyorsan, hátha egyértelműbb lesz az eredmény és ezen is dereng valami. Tudom, hogy butaság volt, de nem bírtam megállni. Legközelebb péntek reggel fogok tesztelni.
2014. júl. 3. 09:07
5/12 anonim válasza:
Nem, egyik teszten se dereng semmi.
Ami SZÜRKE csíkot te látsz, az a tesztcsík helye, ott, ahol lennie kellene a piros csíknak (de nincs ott).
7/12 Estrella84 válasza:
Nekem is voltak ilyen tesztjeim és ezek negativak! Nem várt napján vagy 1-2 napos késésnél tesztelj újra.
8/12 anonim válasza:
Szia! Az utolso teszten lenne valami.
Szerintem x epillel vagy romed 25ös erzekenyseguvel tesztelj de a menszid elott egy ket nappal. Ha nem birod ki varni :) drukkolok
10+1hkm
9/12 anonim válasza:
Sajnos én még mindig nem látok rajta semmit.:(
16+4 hkm
10/12 anonim válasza:
én a 2. képen látok egy iszonyat halvány 2.csikot,de csak úgy,hogy forgattam a laptopot,döntögettem....a többin viszont egyáltalán nem látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!