Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon halvány pozi, ti is...

Nagyon halvány pozi, ti is látjátok?

Figyelt kérdés

Pár napja késik, messzebbről jobban látni, és nem szürke!? Hm???? :D

[link]

2014. júl. 2. 07:42
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

[link]

Itt a diagrammom...talán.

2014. júl. 2. 08:19
 12/37 anonim ***** válasza:

Szia,latom en is halvanyan,szurkolok nagyon!!

Nalumk 1het keses utan volt ilyen:-)

De nem is kozepidobem fogant

2014. júl. 2. 08:36
 13/37 anonim ***** válasza:
szerintem ez nem annyira halvány :) olyan mint a második pozim. Az elsőn tényleg csak én láttam :D holnap már tutira egyértelmű lesz, felesleges 10-es tesztet venned, hacsak nem ma akarod megcsinálni. amúgy a dm-ben lehet úgy tudom, rossmannban nem láttam de nem is figyeltem annyira
2014. júl. 2. 09:01
 14/37 A kérdező kommentje:
Jajj de jó, köszi, nem csak én látom... :D. Hirtelen nem is tudom,hogy sírjak-e vagy nevessek! Rosszul nem vagyok, csak késik, cickóm érzékeny, derékfájdalmam van, magas a reggeli hőm, ja és nagyon éhes vagyok. Reménykedem,hogy ezek annak a jelei. :D
2014. júl. 2. 09:18
 15/37 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ezt nagyon-nagyon Nagyon halvány pozinak látom :) Az én első tesztem olyan halvány volt, hogy kidobtam a tesztet:) Aznap vettem egy másik fajtát és megcsináltam. Na azon már erősebb lett a 2.csík, gondoltam most akkor mi van?! Kivettem a kukából az első tesztet kimentem a teraszra a term.fényhez és ott volt a 2.csík csak nagyon halványan. Sztem az sem mind1 milyen tesztet veszel:) Szurkolok nagyon, hogy 2 csíkos legyen :))

2014. júl. 2. 09:18
 16/37 anonim ***** válasza:

Pozitív!

Nekem is ilyen volt.

2014. júl. 2. 09:22
 17/37 anonim ***** válasza:
na majd írd meg a következő teszteket. én is látok ott valamit...de nekem után kiderült, hogy nincs terhesség. de lehet a rossmanba is kapni. predictor early, 12-eset
2014. júl. 2. 09:41
 18/37 anonim ***** válasza:

nem is halvány és tényleg rózsaszín.

pozi és gratula!

2 kisfiú anyuja és 28 hetes kismama (kislánnyal)

2014. júl. 2. 10:21
 19/37 A kérdező kommentje:
Köszi,köszi,köszi,holnap reggel csinálok egy Clearblut, férjem most hozta, tán ő még türelmetlenebb mint én. :D Holnap megírom mit mutat, vagy rakok fel képet! Szorítsatok!
2014. júl. 2. 10:32
 20/37 anonim ***** válasza:
én is látom a nagyon halvány rózsaszin csikocskát! :) Drukkolok!
2014. júl. 2. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!