Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha kalkulator szerint tegnap...

Ha kalkulator szerint tegnap volt ovum akkor az nem baj hogy ma reggel ahom csak 36.1 volt ma is meg tegnap is?

Figyelt kérdés

2014. júl. 1. 16:21
 1/10 anonim ***** válasza:
A kalkulátor a 14-16. napra lövi a peteérésem. Nekem meg a 20-23. napon van. Ennyit a kalkulátorról, bár valakinek biztos bejön :) Inkább a saját tested figyeld, nyák, ovu teszt és hőmérő. Szerintem ha ma is 36,1 akkor még nem volt tüszőrepedés, vagy épp ma van és reggelre megy majd fel.
2014. júl. 1. 17:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Ertelek. Koszonom szepen :) attol felek hogy nem megy fel :( szombat vasarnap es tegnap is szurkalt a hasam es hol vizes hol kremes hol nyulos nyak volt. Ma mar nem szurkalt a hasam es eleg sok kremes folyas van. Remelem holnapra felugrik. Rettegek tole hogy nem es azert nem jon ossze. Ez a 4.honapunk!
2014. júl. 1. 17:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok:

Emiatt ne rettegj :) Mérd szorgalmasan a hődet betartva minden szabályt hozzá. És ha több hónapon át nem ugrik fel, akkor sem kell idegeskedni, hanem irány a nőgyógyász és ő megmondja mi a helyzet. Előre felesleges izgulni, csak árthatsz magadnak ezzel. Mi több, mint 1 éve próbálkozunk, szinte az elejétől kezdve hőmérőzőm és ovu tesztelek. Kíváncsi voltam, hogy rendben működök-e. És milyen jól tettem, hisz szinte egy héttel el van tolódva az ovum... Hiába próbálkoztunk volna a 14-16. napon... 8. hónap után mentem először nőgyógyászhoz, kértem vérvételt, cukor vizsgálatot, mert éreztem, hogy valami nem stimmel és 2 hónapja járok meddőségi klinikára. Még folynak a vizsgálatok, és nagyon örülök, hogy nem vártam ki az egy évet, elvesztegetett hónapok lettek volna. Sorra derültek ki a gondok. De cseppet sem izgulok, hisz manapság már szinte minden megoldható, csak kitartás kell hozzá :)

2014. júl. 1. 18:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Mult honapban en is ovuteszteztem 2 szep eros csik volt 2 napig is es egyezett a kalkulatorral talan 1 nap elteres volt,de hat ilyenkor ugye sok az is :) sok kremes folyasom van eleg sok..remelem holnapra felugrik. Ha szeptemberig nem jon ossze mi is megyunk vizsgalatokra. Parom 34 evesen 20. Kerdeztem a nogyogyaszom hogy nem gondol hormon problemara pl progi hianyra azt mondta nem fiatal vagyok,turelem es jonni fog a baba. Mindenki azt mondta h nagyon ragorcsolok. Most kaptam allas ajanlatot remelem osszejon a melo es ak terelem picit a figyelmem mert telleg csak a baba korul forgok :) decemberbe volt mar egy vetelesem :( 6hetesen duphastont szedtem de az sem segitett,fejlodesi rendellenesseg volt. Aprilis ota probalkozunk. Remelem ez a honap sikeres lesz. Ami elment baba egy egyuttletből osszejott :D
2014. júl. 1. 18:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Ma sem ugrott meg a hő :(
2014. júl. 2. 10:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Hányadik ciklusnapodon jársz?
2014. júl. 2. 17:42
 7/10 A kérdező kommentje:
17.en. olvastam h egy csajnak ovulacio utan 4.napon ugrott meg. Penteken megyek orvoshoz csinaltatok egy hormonsor vizsgalatot..ugy fogok csak teljesen megnyugodni. Most is ugy szurkal a a bal oldalon lent..ez se tudom mi..lehet kesobb lesz ovum..
2014. júl. 2. 17:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Ma reggel 6kor 36.5 volt. Fel 6kor mertem eddig es kb 10 masodperc alatt megmerte es csipogott is most kicsit tovabb vartam kb 2 percet es 36.5 lett lehet ez volt a gond :D sajat magam kinevettem komolyan :))) lehet ha 5 percig van bent ahogy a higanyosnal kell akkor 36.6-7 is lett volna. Na mit szolsz? :D
2014. júl. 3. 10:50
 9/10 anonim ***** válasza:
10 mp? Én úgy tudom digitálissal is 3-4 csipogasnyi időt kell várni, bár én sose használtam. Hagyományos hőmérővel érdemes mérni, én 10 percet szoktam, végig nyelv alatt. 99% ban ugyanabban a percben kezdem mérni, még hétvégén is, akkor mondjuk utána visszaalszom :)
2014. júl. 3. 14:02
 10/10 A kérdező kommentje:
azt írta a net egy órányi különbség lehet a mérés között...sztm fél óra ide vagy oda... :) én nem vártam soha ezzel az én mérőmmel h többet csipogjon :D egyet csipogott kb 10 másodperc után csodálkoztam is hogy ilyen gyorsan megméri...aztán most csipogás után nem vettem ki...2 percig volt bent a számban kb és csak úgy szalad felfele a hő..36.1 volt amikor csipogott és nem vettem ki és 36.5 lett úgy hogy szerintem itt rontottam el...jesszus isten de gááz :DDDDDD röhögök saját magamon xdd
2014. júl. 3. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!