Van itt olyan, akinek a nem várt idején kis mennyiségű vérzése volt és terhes volt és megmaradt a baba?
Figyelt kérdés
Mikor mutatta ki a teszt? Mit tettetek, hogy megmaradjon?2014. júl. 1. 08:26
1/5 anonim válasza:
nekem az 5. hetn volt verzesem, eloszor barnazas, kis szurkalo fajdalom...rohantam rovoshoz, aki egy hetre befektetett korhazba, mert nem tapadt meg a magzat rendesen, aztan tobb honapos agynyugalom jott , nehogy baj legyen. most 4 eves :)
2/5 anonim válasza:
mind a 3 gyerekem mellet még 2-3x volt rendesen vérzésem a mensi időpontjában
így kb 12-14 hetesen mentem elsőre dokihoz
nem teszteltem addigra már felesleges volt .-)))
3/5 anonim válasza:
van akinek erös vérzés mellett is megmarad. Barűtnömet elöntötte a vér 8 hetesen de a babának semmi baja nem volt. Kórházban volt pár napig, nem tudták megllapitani honnan vérzett, utána semmi probléma nem volt. Viszont fontos az orvosi ellenörzés, progeszeteron pótlás ilyenkor.
4/5 anonim válasza:
Ismerősömnek erős vérzése van, kiderült hogy ikreket várt csak az egyik elhalt és emiatt a vérzés. Azt mondták semmi baja nem lesz, még korai időpontban elment a baba így kitisztul és a másik babának se lesz ettől baja.Jó ez lehet ritkasás hogy valaki emiatt vérezzen de ez is benne van a pakliban.
5/5 anonim válasza:
nekem az orvos akkor amikor vereztem , es mentem az ugyeletre csak annyit kerdezett, hoztam haloinget es papucsot... mondom miert? valasz: mert terhes no ha verzik akkot valami gond van es korhazban a helye! ezt mondta... nekem majdnem elment a baba, tobb honapig csak fekudtem.. de megmaradt. volt csajszi a szobaban aki egyfolytaban maszkalt neki elment a baba, de lehet amugy is elment volna... azert a verzessel vigyazni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!