Lehet, hogy azért nem sikerül teherbe esnem, mert a menstruáció előtt napokig barnázok?
Figyelt kérdés
Lehet köze hozzá? Hová, milyen orvoshoz tudnék menni?2014. júl. 1. 03:01
1/4 anonim válasza:
Elvileg progeszteronhiány okozza a menstruáció előtti barnázást. Endokrinológus tud segíteni a kivizsgálásban és a gyógyszeres kezelésben.
(Bár így sem lehetetlen teherbe esni, én mensi előtt 4-5 napig szoktam barnázni és mégis progeszteron pótlás nélkül estem teherbe, szóval nem lehetetlen így sem, de jobb ha elmész dokihoz.)
2/4 anonim válasza:
Szia,utalhat hormonzavarra,kérj tanácsot a nőgyógyászodtól,vagy keress endokrinológust.
3/4 anonim válasza:
Nem lehetetlen igy is teherbe esni.
Nekem szinten volt barnazasom mensi elott es utana.
9+7hkm
4/4 anonim válasza:
Az orvost nem helyettesíti, de próbáld ki a barátcserjét. Én is barnáztam, három hónapos kúrát akartam tartani. Csak egy menstruációm volt, a második már nem jött meg,baba lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!