Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van az, hogy ebben a...

Miért van az, hogy ebben a kategóriában az értelmes kérdésekre sosem jön válasz, bezzeg a "szerintetek ez pozitív? ", "erősödik a tesztem? ", "lehetek terhes? " és egyéb ilyen rendkívül okos kérdésekre meg ezren válaszolnak?

Figyelt kérdés
Kérdést nagyon ritkán szoktam föltenni, viszont sokat olvasgatok itt, de az a tapasztalatom, hogy ha valaki tényleg értelmes kérdést tesz föl, bármivel kapcsolatban, ami a teherbeeséshez tartozik (ciklus, saját tapasztalatok teherbeesést segítő dolgokról stb.), alig 1-2 válasz jön, vagy egyáltalán semmi, a fent említett hülye kérdéseknél meg sokkal több.
2014. jún. 30. 19:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem sok múlik azon hogy teszik fel a kérdést. Nálam még nem volt olyan hogy senki ne válaszoljon. Sokszor az is baj, hogy a kérdező semmi előzményt vagy konkrétumot nem ír, így igazából válaszolni sem lehet a kérdésére. Nekem például nincs kedvem kérdésre kérdést feltenni. Sok dologra én is választ keresek, így amiatt sem tudok hozzá szólni egy-egy kérdéshez. Viszont a tesztes kérdéseknél bárki válaszolhat, azokat csak meg kell nézni. Ami szerinted "okos" kérdés, lehet másnak nem stb. Nem vagyunk egyformák.
2014. jún. 30. 21:53
 12/15 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy ez is benne van, hogy nincs eléggé kifejtve, de amiket hoztam példának, azok pont ki vannak. És az is igaz, hogy aki nem ért hozzá, nem akar hülyeséget mondani, de - csak hogy az említett példáknál maradjak - ezer meg ezer kérdésnél látni a hőmérőzős kommenteket, ugyanígy rengetegen irkálnak ide rendszeresen, akik clostyt szednek stb.

Egyébként persze, ha gond van, dokihoz kell menni, de minden apróságért nem rohan el az ember (mondjuk olyanokért, hogy ez a hőgörbe most mi, vagy csak bármi kis furcsaság van), szerintem normális, hogy sokan próbálnak előbb tájékozódni, hogy fölöslegesen ne zaklassák a dokit/ne költsenek rá pénzt stb.

2014. jún. 30. 22:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Az olyan kérdéseknél, ahol konkrét infót, tapasztalatot kérnek, ott azért válaszolnak kevesebben, mert nem sokaknak van tapasztalatuk. Véleménye viszont mindenkinek van, így azt könnyebb írni
2014. jún. 30. 22:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Én sem csináltam még sem a hőmérőzést, sem az ovu tesztet, sőt még gyógyszert sem szedtem, így nem tudok segíteni, viszont olvasgatom, mert most ki akarom próbálni a hőmérőzést, de attól, hogy elolvasom, sem a kérdező, sem én nem igazán leszünk előrébb, mert nincs vagy csak kevés az értelmes válasz.

De egy fotóról el tudom én is dönteni, hogy pozitívnak vagy negatívnak látom a tesztet, vagy éppen meg tudom mondani, hogy a "nagy könyv" szerint van e esélye teherbe esni vagy az általa leírt dátumok alapján mikor van peteérése...

2014. júl. 1. 07:14
 15/15 anonim válasza:
Én is egy pár napja vagyok itt és olvasgatok,ugyanezekkel a tapasztalatokkal.A sok kis buta kérdezi,hogy lehet e terhes(lombik után), mert ezt és azt érzi,és amikor leírod tök normálisan,hogy ez nem jelent semmit sajnos,akkor elküld a fenébe,mert nem azt válaszoltad amit olvasni szeretne.Vicces.Pedig szakmabeli vagyok,értek hozzá,csak segíteni akartam.
2014. júl. 1. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!