Lehetek terhes/vagyok?
Ha csak 15-én kéne megjönnie, az barátok özt is még 19 nap...
A mélyre hatolás meg 7-10 napja volt...
Véreskarddal játszottatok??? :-D
Anyám inkább a tanulásba hatolj mélyen, az való még neked, nem f..a.sz!
És 14 évesen ész nélkül d..tok??? A barátod hány éves, hogy neki sincs agya? Ha belédment, terhes lehetsz, de nem most kellene ezen gondolkozni. Védekezésről nem tanultatok, nem olvastatok még soha? Jesszus.
Nem tudsz mit csinálni, igen, várj 15-ig, mert akkor fogja kimutatni a teszt. Ha teherbe estél, akkor fogod megtudni. Nem akarok csúnyát írni, de felháborító, hogy ilyen fiatalon élsz nemi életet és ráadásul ész nélkül
14 vagyok, a baratom 15..
ha csak lebaszni tudtok akkor inkabb haggyatok beken, stresszelek igy is elegwt.
Kedves kérdező! a haggyatok szó helyesen írva: hagyjatok! ennyit a helyesírásról és a kioktatásról
szóval ha még 19 nap mulva jönne meg, és még kb. 7-10 nappal ezelőtt voltatok együtt, akkor az 19+7=26 ill. 19+10=29 nap. Akkor épp az előző mensi idején kellett tartanod szerintem. Ha hosszabb a ciklusod, akkor tán épp elmúlt. Szóval teherbe bármikor lehet esni a ciklus alatt, csak az esélyek változók. És nem egy sémára mindenkinél egyformán. Szóval esélyed van rá. De nem valószínű, szerintem. A tesztek az én ismereteim szerint képesek 7-10 napos terhességet is kimutatni. a beágyazódástól számítva, ami viszont az együtt léttől számítva kb. 7-14 nap.. Szóval ha letelt a 14 nap próbálkozhatsz nagyon érzékeny teszttel.... de pontosat a köv. mensi idején lehet tesztelni illetve tudni is.
Még annyit, hogy 14 évesen nem kéne szexelni.... mert az felelősséggel jár! jobb lenne először felnőni ehhez! volt osztálytársnőmnek 3 abortusza volt 18 éves koráig :( még most sincs gyereke, pedig már 35 éves. lehet hogy nem is lehet neki.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!