Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes/vagyok?

Lehetek terhes/vagyok?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, lány. A barátommal csináltuk,és nem védekeztünk.Mélyre hatolt.

2014. jún. 26. 18:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak 15-én kéne megjönnie, az barátok özt is még 19 nap...

A mélyre hatolás meg 7-10 napja volt...

Véreskarddal játszottatok??? :-D

Anyám inkább a tanulásba hatolj mélyen, az való még neked, nem f..a.sz!

2014. jún. 26. 23:52
 22/31 anonim ***** válasza:
Ez most komoly? 14 évesen....ugye ez csak vicc? remélem csak unalmadban találtad ki.
2014. jún. 27. 09:52
 23/31 A kérdező kommentje:
nem vicc, varjak 15.-ig hogy megjon e vagy sem?
2014. jún. 27. 10:48
 24/31 anonim ***** válasza:
Látom nem kerestél rá a googlén te ostoba fruska!!!!Ha dugni van eszed akkor legyen eszed utánaolvasni vagy kérdezd meg anyukádat ja vagy ahhoz már nem vagy túl bátor kis csitri.... Ne mástól várj választ válaszokat!!!!!
2014. jún. 27. 11:03
 25/31 anonim ***** válasza:

És 14 évesen ész nélkül d..tok??? A barátod hány éves, hogy neki sincs agya? Ha belédment, terhes lehetsz, de nem most kellene ezen gondolkozni. Védekezésről nem tanultatok, nem olvastatok még soha? Jesszus.

Nem tudsz mit csinálni, igen, várj 15-ig, mert akkor fogja kimutatni a teszt. Ha teherbe estél, akkor fogod megtudni. Nem akarok csúnyát írni, de felháborító, hogy ilyen fiatalon élsz nemi életet és ráadásul ész nélkül

2014. jún. 27. 11:11
 26/31 A kérdező kommentje:
15 eves, de normalis valaszokat vartam nem pedig azt hogy leorditsatok a fejem..
2014. jún. 27. 12:04
 27/31 anonim ***** válasza:
Valakinek pedig le kell ordítani a fejed, valószínűleg anyád azért nem teszi meg, mert azt hiszi még nem kefélsz...
2014. jún. 27. 12:10
 28/31 anonim ***** válasza:
91%
Ja holnap meg már 16 leszel?!!Megérdemled a sorsodat hiába pontoztál le akkor is igazam van!!Ha a faszt kezedbe tudod venni akkor a könyvet is!!!
2014. jún. 27. 12:13
 29/31 A kérdező kommentje:

14 vagyok, a baratom 15..

ha csak lebaszni tudtok akkor inkabb haggyatok beken, stresszelek igy is elegwt.

2014. jún. 27. 12:19
 30/31 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! a haggyatok szó helyesen írva: hagyjatok! ennyit a helyesírásról és a kioktatásról

szóval ha még 19 nap mulva jönne meg, és még kb. 7-10 nappal ezelőtt voltatok együtt, akkor az 19+7=26 ill. 19+10=29 nap. Akkor épp az előző mensi idején kellett tartanod szerintem. Ha hosszabb a ciklusod, akkor tán épp elmúlt. Szóval teherbe bármikor lehet esni a ciklus alatt, csak az esélyek változók. És nem egy sémára mindenkinél egyformán. Szóval esélyed van rá. De nem valószínű, szerintem. A tesztek az én ismereteim szerint képesek 7-10 napos terhességet is kimutatni. a beágyazódástól számítva, ami viszont az együtt léttől számítva kb. 7-14 nap.. Szóval ha letelt a 14 nap próbálkozhatsz nagyon érzékeny teszttel.... de pontosat a köv. mensi idején lehet tesztelni illetve tudni is.

Még annyit, hogy 14 évesen nem kéne szexelni.... mert az felelősséggel jár! jobb lenne először felnőni ehhez! volt osztálytársnőmnek 3 abortusza volt 18 éves koráig :( még most sincs gyereke, pedig már 35 éves. lehet hogy nem is lehet neki.....

2014. jún. 27. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!