Szerintetek lehetek így terhes?
Figyelt kérdés
A ciklusom 23., 24., 25. és 26. napján éltem szexuális életet. Mindegyik alkalommal óvszerrel védekeztünk, nem vettük észre, hogy kiszakadt volna. A menstruációm egy hete késik, de tesztet még nem vettem.2014. jún. 25. 14:19
1/2 anonim válasza:
Kicsi az esély. Inkább hormonzavar lesz az.
2/2 anonim válasza:
Természetesen igen, lehetsz terhes, hisz volt együttlétetek. Nincs 100%-os védekezési forma. Viszont az esély tényleg nagyon kevés. Egy terhességi teszt viszont pár száz forint és egy hét késésnél délutáni vizeletből is pontos eredményt ad. Én csinálnék egyet, mert ha mégis abba a kis százalékba tartozol, akinek az óvszer nem volt elég, akkor jobb minél előbb tudni róla, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!