Az igaz h ha 20 évesnél fiatalabb vagyok és teherbe esek, akkor ha megszületik a pici, a bölcsöhalál esélyét növeli?
Ez akkora nagy marhasag! Eletemben nem hallottam meg ilyet.
Semmi koze a bolcsohalalnak az anya eletkorahoz. A baba egyszeruen elfelejt levegot venni.
19 evesen biologialilag tokeletesen erett vagy a terhessegre, ezen a fiatal anya-bolcsohalal gyakoribb dolgon azt ertik, ha az anya fizikailag nem eleg erett, tehat kamaszlany vagy fiatalabb :(
Ne aggodj, teged es a babat sokkal kevesebb veszely fenyeget, mint mondjuk az idosebb terheseket.
Egyes kutatások szerint a bölcsőhalál a hason fektetéssel és a babával egy szobában alvó dohányzó szülőkkel van inkább összefüggésben. Legalábbis én erről tudok...
Kicsit off, de a légzés figyelőről meg annyit, hogy jó hogy van, de ha nem végzed el a tanfolyamot (az egész országban Pesten 1 klinikában lehet!), hogy mit csinálj vele akkor sajnos nem sokat ér, hogy van. :-( Ezek a babák olyan picik, hogy nem biztos, hogy működik az elsősegély tanfolyamon tanult dolog. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!