Van valamilyen bizonyíték arra hogy aki nagyon akarja a gyereket és "rágörcsöl" azért nem fog összejönni?
Magam vagyok az egyik élő bizonyíték.
Pontosan 1 évig próbálkoztunk a gyerekkel, már betegesen akartam, utáltam kisbabákat látni, mert mind a kudarcomra emlékeztettek. Minden hónapban mániákusan teszteltem, tüneteket figyeltem, sírógörcsöt kaptam amikor megjött, visszagondolva, nagyon nevetségesen viselkedtem.
Aztán belefáradtam ebbe az egészbe, nem csak mondtam, hanem tényleg úgy is gondoltam, hogy elengedem ezt az egészet, jöjjön akkor a baba, amikor ő úgy gondolja.
A rá következő hónapban már meg is fogantam, most már másfél éves :)
2. vagyok
Még annyi, hogy a nőgyógyászom is mondta, hogy több olyan nő jár hozzá, akik meddőnek hitték magukat, aztán akkor jött össze a baba amikor feladták és elkezdték intézni az örökbefogadást.
Szia!
10 éve vagyok eggyütt a párommal 8 éve szeretnénk babát.7 terhességem volt mindegyiknél rettenetessen akartam mindnél rá görcsöltem h. sikerüljön de mind elment(6,7,8 hetesen) hozzá teszem voltunk vizsgálatokon és minden ok.
aztán úgy voltam vele jó majd egyszer.
Aztán eggyetlen eggy alkalom volt amikor nem szakítottuk meg (megyszakításal védekeztünk) tavaly júniusba, azt én már el is felejtettem és mire ki derült h. terhes vagyok már 9 hetes voltam de nem mertem bele élni magam és íme 21. töltötte a 3. hónapot a kisfiam!
úgyhogy igen nem szabad rágörcsölni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!