Ki nem várja június végére - július elejére?
Figyelt kérdés
Volt itt hónapokon keresztül egy csoport... :)
Akik hónapról hónapra egymásért izgultak...
Most nem találtam a következő hónapot, így én felteszem a kérdést...
Bea :)
2014. jún. 24. 17:03
51/219 anonim válasza:
Szia Petra! Az ovutesztrol nem tudok nyilatkozni, a homerozes lenyege annyi, hogy minden reggel ebredes utan merd, meg mielott kikelnel az egybol, minden nap ugyanott (huvely, honalj, nyelv alatt), esmindig ugyanazzal a homerovel, es figyelj arra, hogy ha digitalisat hasznalsz, ne a csipogasig, hanem jo sokaig legyen bent. Tapasztalat, jovan elobb csipog, mint kene, nem is ertem... ajanlom neked a ciklus.hu-t, ott tudod vezetni a gorbed es a forumon sok segitseget is talalsz, jo fejek a csajok :)
52/219 anonim válasza:
Köszi köszi.. :) Az előbb regisztráltam, ugye tegnap jött meg, így már vezetem is, csak a hőmérőzéssel nem voltam pontosan tisztában. Sima higanyos lázmérővel meddig kell mérni a hőt? (kb hány perc? :D )
53/219 anonim válasza:
Ha jol emlekszem azt olvastam valahol, hogy minimum 5 perc :)
54/219 anonim válasza:
Sziasztok! Ėn nem hőmėrőztem eddig de tegnap kívåncsisågból megmėrtem a hőmet ,ės 36.7 volt, egėsz nap fåjdogålt a hasam. Este volt egy kis sårgåsbarna folyåsom ės 1-2 csepp vėr. Azt hittem reggelre megjön de semmi mintha elvågtåk volna. Ma reggel 36.9 volt a hőm. Nem ėrtem most mi van velem. Holnap kellene mejönnie, de vårok a teszttel. Volt valakinek ilyen tapasztalata?
56/219 anonim válasza:
Szilvi, mivel nem mered a hodet rendszeresen, igy ez nem mervado. Nekem is csak azutan esik vissza, ha megjott, valakinek mar elotte. Tudni kene, hogy neked mikor szokott. A folyas mondjuk furcsa, az teny. Nekem is holnap kene megjonnie, turelmetlen voltam es ma reggel ellottem egy tesztet, de full negativ :( azert meg mindig remenykedem :D szerintem holnap tesztelhetsz egyet, vegyel x-epil 2db-os tesztet, igy ha negativ, par nap mulva ismetelhetsz, ha nem jon meg :) drukkolok! Pati
57/219 anonim válasza:
Pati,igazad van a hővel kapcsolatban,persze azt rendszeresen kellene mérni. Ha megjön akkor következő hónaptól mérni fogom legalább megtudom mi a helyzet. A negatív teszt az korántsem mond biztos eredményt. Hányadik napon vagy? Mikor kell nem megjönnie? Szerintem te is tesztelj még ha nem jön meg. Drukkolok hogy sikerüljön!Holnap csinálok tesztet ha nem jön meg és remélem nem fog:)Legyen ez a mi hónapunk:)
58/219 anonim válasza:
Hat az a helyzet, hogy elvileg holnap kene megjonnie, de az van, hogy pontos 30 napos ciklusaim voltak, de januar ota megbolondult. Feltehetoen azert, mert vizsgaztam folyamatosan, es a stressztol megzakkant a ciklusom. Azota voltam nogyogyasznal, es minden rendben van, ugyhogy egeszsegugyi oka nincs. A harminc naphoz nezve holnap kene megjonnie, de a ciklus.hu szamolt nekem egy atlagos ciklust, ami az osszevisszasag miatt 33 napra jott ki, tehat lehet, hogy meg nem is vagyok olyan kozel a menzihez, mint hiszem :) Pati
59/219 anonim válasza:
Hú Pati én szorítok neked!Nekem péntekre számol a ciklus.hu.28 napra. De soha nem 28 napos a ciklusom. A múlt hónapban 26 napra jött meg előző hónapban 27-re. Úgyhogy nálam sem napra pontos sajnos.
60/219 anonim válasza:
Koszonom szepen a drukkot, en is szoritok mindenkinek :) olyan jo kis csapat jott ossze, tok jo lenne, ha egyutt csinalhatnank vegig a kilenc honapot ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!