Beágyazódásos barnázás tarthat több napig?
Segítsetek, kérlek! :)
A ciklus 16., 18., 19. napján voltunk együtt. A 24. napon tapasztaltam először kis barnázást. Ez elmúlt, majd a 27., 28. és a mai, 29. napon is egészen minimális barnázás jelentkezett. Lehet beágyazódás? (Nekem ennél hosszabbak a ciklusaim, a menzesz még korai ahhoz képest, ráadásul olyankor mindig erős görcseim vannak, és intenzív a vérzés.) Ha nem, akkor mi?
Vaterás 10-es érzékenységű OneStep tesztem van, érdemes tesztelni? Holnap reggeli már kimutatná, vagy még várjak?
Lehet, nekem 3 napig tartott, pedig maximum 1-2 napig tartonak irjak le. Viszont egymas utani napokon, nem volt kozte szunte, mint nalad.
Milyen hosszuak a ciklusaid? Elkpezelheto a mehen kivuli terhesseg is, bar nem akarlak megijeszteni.
Fontos lenne tudni, hany naposak a ciklusaid es mikor volt tuszorepedesed.
Szia! köszi a választ!
40 nap körüliek a ciklusaim, már épp akartam menni emiatt endokrinológushoz, úgyhogy ez még nagyon korai lenne. Amióta leálltam közel egy éve a fogamzásgátlóval, mindig 40 nap körül jött meg.
Méhen kívülinél nem kéne fájdalmat éreznem?
Köszi a választ!
Én is erre gyanakszom, vagyis arra, hogy most fog beállni talán. Mostanság terveztem az endokrinológust, mert tudom, hogy abnormális a 40 napos ciklus. A hónapban már nem tudok nődokihoz menni. Az mennyire megoldás, ha várok a szokásos időpontig, amikor meg kell jönnie, és ha addig sem menstruálok rendesen, akkor tesztelek még? A nődokim magánorvos, ő ismer, nem akarok máshoz menni, de feleslegesen hozzá sem rohangálnék.
Ez igy teljsen jo. Varj meg, amig aktualis lenne es tesztelj. Utana doki.
Azert szoritok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!