Lehetséges már beágyazódás?
5-én volt ovulációm, előtte kb. másfél nappal, és aznap voltunk együtt a férjemmel. Ma este nagyon kicsi rózsaszín foltot vettem észre a fehérneműn, sok fehér folyás kíséretében. Felfázva biztos nem vagyok, és fertőzésem sincs. Létezik ilyen korán beágyazódás? Volt valaki, akinek szintén ilyenkor volt beágyazódásos vérzése?
A neten olvastam, valahol, hogy ha túl korán érkezik a méhbe a zigóta, akkor nem sikerül a beágyazódás. Nekem, mivel most van (ha ez tényleg az) ilyen vérzésem, valószínű, hogy így történt, kicsit aggódom... :(
(A peteérésem biztos, hogy akkor volt, mert a ovu teszt is, az erős hasfájás is, a hőmérsékletem is és a nyák is erre utalt.)
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Sziasztok!
Ma egyelőre nincs semmi, viszont a hőmérsékletem már 4. napja 36,9... Reménykedem! Én is abban reménykedem, hogy az 5. dpon esetleg már lehet ilyen, ráadásul azt olvastam valahol, hogy a hormonoktól is lehet, hogy érzékelte a szervezetem a terhességet, és készíti a terepet a méhemben a babának... :) Remélem, így van!
Van egy 9 hónapos babám, és még szoptatom, úgyhogy elég rendszertelen még a ciklusom, így hihetetlenül lassan (32 nap!) alatt jutottunk el odáig, hogy végre volt ovum. Nagyon bizakodok!
Kedves 2. válaszoló, hajrá Nektek is!!! Drukkolok! Majd írj Te is, ha van vmi fejlemény!
Sziasztok!
Köszönöm a válaszaitokat! Úgy néz ki, beágyazódás volt. :) Pozitív terhességi tesztek és elmaradt menses alapján... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!