Beágyazódásos barnázás tarthat 3 napig?
Figyelt kérdés
Nov. 29-én volt meg utoljára. Szeptemberben 28 napra jött meg, októberben egyáltalán nem volt. Szóval eléggé összevissza jön meg. 6 évig szedtem a fogamzásgátlót szerintem még az miatt lehet. December 27-re nem vártam, de tudtam, hogy késni fog. Szerencsére még most sincs semmi, csak enyhe mensis görcs, és a melleim fájnak. 3 napig volt barnás folyásom, azt hittem megjön, de mára elmúlt. Nem volt sok, de nem is pár csepp. Folyamatosan próbálkozunk, az első babánk lenne. Éppen ezért nem tudom, hogy milyen is a beágyazódásos vérzés. Teszt dec.30-án negatív volt.2011. jan. 6. 17:36
2/2 anonim válasza:
Szia.
Én is 8-10 évig szedtem a gyógyszert. Amikor abbahagytam voltak köztes barnázásaim, ezt mindenképpen a gyógyszer abbahagyásának tudtam be, persze emellett próbálkoztunk a férjemmel. A 3. hónapban megfoggant a mi kis csöppünk, viszont abban a hónapban is barnáztam, tehát nem mertem a beágyazódásra gondolni, mert volt előtte is, tehát hogy attól barnáztam hogy épp a beágyazódás történt, nem tudom. De miután Te is sokáig szedted a gyógyszert tuti hogy hamar összejön a baba. A mensid első napjától számítva a 14. napon van a peteérésed, mivel a gyógyszerszedők ciklusa 28.napos. Akkor próbálkozzatok +- előtte egy két nap.
Sok sikert.
Üdv:34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!