Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki terhes lett az a nem várt...

Aki terhes lett az a nem várt menszi előtt milyen tünete volt?

Figyelt kérdés

2014. jún. 18. 19:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Mikorra nem várod?Én hétvégére de már több napja szúr a méhem és olyan mintha fel lenne fújódva fura érzés és már a petefészkem is fáj pár napja azt nem tudom miért
2014. jún. 19. 09:19
 12/28 A kérdező kommentje:
Vasárnapra nem várom, és nekem a menszi előtt egy héttel görcsöl a hasam és most meg semmi talán egy picit enyhén érzem de nem olyan mikor menszi előtt és el is múlik és a a ciklusom 20-a körül 2 napig mint akiben kést forgatnak ugy szúrt a hasam ilyen még nem volt nálam. Drukkolok neked hogy sikerüljön, majd írd meg hogy mi lett. :)
2014. jún. 19. 10:33
 13/28 anonim ***** válasza:
11 vagyok.Köszi remélem baba és én is drukkolok neked:)Volt egy hete pecsételő vérzésem is ha az 1-2 napig tartó kisebb vérzés azt jelenti.Ezt sem tudom mitől volt sosem volt még ilyen előtte
2014. jún. 19. 11:19
 14/28 A kérdező kommentje:
Lehet a beágyazódástól volt a pecsételő vérzés, sok helyen olvastam hogy az azt jelenti, szívből szorítok neked :)
2014. jún. 19. 11:22
 15/28 anonim ***** válasza:

Nekem mindig 28 napos a menzeszem. Előtte egy héttel elkezd fájni a mellem de mikor megjön addigra elmúlik. Most nem hogy nem múlt el, de elkezdett feszülni és megduzzadt. Fürdés előtt mikor levettem a melltartómat rendesen mint mikor le akar szakadni a cicim érzésem van. A másik amire felfigyeltem, hogy a menzeszemnél bal oldalt szurkált eddig előtte a hasam alja, jobb oldalon sosem de elkezdett ott fájdogálni, én erre lettem figyelmes a menzesz előtt (ez még vagy egy hétig utána is megmaradt). Kis émelygéseim is voltak de ezt betudtam annak hogy keveset ettem.

Annyira nem is figyeltem az idejét igazából, mert el törtem a kezem (pont a megtermékenyülés után) és volt más ami lekösse a figyelmem. 2 nap késés után azért észrevettem, de kb előtte 3 hónappal is késett 3 napot a menzeszem de az megjött persze (akkor kezdtünk még csak próbálkozni)és gondoltam ez is meg fog jönni ez az érzésem volt ugyanis végig. Nem is voltunk együtt sokszor nem görcsöltem rá. A hatodik reggel teszteltem.:)

Szombaton leszek 7 hetes kismama!:):):) és most kezdődnek nálam a rendes rosszullétek. :S

Remélem segítettem:) Drukkolok mindenkinek akik ezeket a tüneteket keresik!:)

24/L

2014. jún. 19. 12:00
 16/28 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok. Azt majd elfelejtettem már a menzesz előtt is sűrűbb lett a vizelési ingerem. Ha eddig max napi 2-3 x jártam pisilni most 5-7 a napi. Ha nem iszok meg 2 litert akkor 4-5. Ez elég idegesítő, mert éjszaka is rám jön néha már.
2014. jún. 19. 12:12
 17/28 anonim ***** válasza:
11 vagyok.Gratula:)Én nem tudom mikorra nem várom mivel múlt hétvégén volt a kisebb vérzésem,hogy attól számoljam a következő menszeszt vagy az előzőhöz képest mert akkor most hétvégén nem kellene megjönnie.Nem tudom beágyazódástól lehetett e mert nem csak barnáztam hanem kisebb vérzés is volt de volt,hogy 1 napig semmi majd a következő napon megint egy kicsi és végül elmúlt.
2014. jún. 19. 12:16
 18/28 A kérdező kommentje:
Múlthét előtt mikor volt meg utóljára?
2014. jún. 19. 12:33
 19/28 anonim ***** válasza:
május 24 én volt meg az utolsó menszesz.És május 31 én, junius 1 én, 8 án ,9 én,13 án és 14 én voltunk együtt.
2014. jún. 19. 13:57
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem várt előtt csak kis mellfeszülésem volt, de utána 2 héttel már feszült a hasam is és ki kellett gombolnom ülve a farmeromat, nem bírtam elviselni, ahogy a hasamhoz ért. :)
2014. jún. 19. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!