Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babás vagyok? (terhességi teszt)

Babás vagyok? (terhességi teszt)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Sziasztok! Tudom nem szép, de szét kaptam a tesztet h jobban látszódjon.. :)

Baba van a dologban? Elég halványka

2014. jún. 18. 11:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mikorra nem várod? lehet túl korán teszteltél. Nehéz, de várj még pár napot
2014. jún. 18. 12:41
 12/25 anonim ***** válasza:
70%

Anno én is minden tesztet szétszedtem, és áttettem negatívba. Amikor végre pozítiv lett a teszt, egyértelmű volt, nem kellett forgatni, negatívba tenni stb.

Szorítok, hogy a következő pozitív legyen!!!!!

2014. jún. 18. 12:52
 13/25 anonim ***** válasza:
82%

hiába kaptad szét a tesztet!

Ami nincs ott, az nem fog jobban látszódni attól, hogy szétszeded!

2014. jún. 18. 14:55
 14/25 anonim ***** válasza:
44%
Köszi a lepontozást!!!! Gusztustalan hogy valaki fedarabolt szétbarmolt tesztet tesz fel mint az eslő kép!!! Akkor is negatîv ha ezt nehéz is elfogadni!!! Első voltam !!!!
2014. jún. 18. 15:12
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, de még negatív. Szorítok a következőhöz! Lehet, hogy csak túl korán teszteltél, nekem is volt így párszor. Igazuk van az előttem íróknak, ha pozi lesz, egyértelműen látni fogod!
2014. jún. 18. 15:21
 16/25 anonim ***** válasza:
18%

Most az akkor pisi a képeken? Amikor szét van szedve az pisi? Most estebédeltem...uramisten, kérdező.

negatív egyébként, azért "látod" negatívban a teszten a csíkot, mert ott kell lennie, hiszen ha terhes lennél, ott lenne a rózsaszín, a helyét látod.

2014. jún. 18. 16:33
 17/25 anonim ***** válasza:
79%

16:33-as, újra megnéztem a képeket, mert nem értettem a rosszulléted okát és már az első gusztustalannak-titulálóét sem. Most sem értem...

A terhességi tesztekhez ugye vizeletminta kell és képzeljétek, olyan teszt is kapható, aminél egy mellékelt kis tálkába kell pisilni, majd pedig beleállítani a kis indikátor lapot, ami pontosan úgy néz ki, mint az "ójajjszétszedted"-című képen a fehér lapka.

Nem értem miért kell fanyalogni. Ennyire ne legyünk már álszentek...

2014. jún. 18. 16:47
 18/25 anonim ***** válasza:
79%

Mi gusztustalan ezen?!nem értem...

A teszted amúgy szerintem tök negatív:-(

2014. jún. 18. 17:43
 19/25 anonim ***** válasza:
22%

SZerintem aki már eddig jut h képes szétszedni a tesztet annak vmi nagy bajok vannak fejben! Ha pozitív úgyis egyértelműen látszódni fog! Beteges szétszedni!

AMúgy meg full negatív!

2014. jún. 18. 18:16
 20/25 anonim ***** válasza:
64%
Kívánom, hogy senki ne várjon annyira babára, esetleg évek sikertelen próbálkozásai után, hogy megrögzötten akarja látni a második csíkot... Én megértem. És nem szép dolog ítélkezni mások felett.
2014. jún. 18. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!