Babás vagyok? (terhességi teszt)
Sziasztok! Tudom nem szép, de szét kaptam a tesztet h jobban látszódjon.. :)
Baba van a dologban? Elég halványka
Anno én is minden tesztet szétszedtem, és áttettem negatívba. Amikor végre pozítiv lett a teszt, egyértelmű volt, nem kellett forgatni, negatívba tenni stb.
Szorítok, hogy a következő pozitív legyen!!!!!
hiába kaptad szét a tesztet!
Ami nincs ott, az nem fog jobban látszódni attól, hogy szétszeded!
Most az akkor pisi a képeken? Amikor szét van szedve az pisi? Most estebédeltem...uramisten, kérdező.
negatív egyébként, azért "látod" negatívban a teszten a csíkot, mert ott kell lennie, hiszen ha terhes lennél, ott lenne a rózsaszín, a helyét látod.
16:33-as, újra megnéztem a képeket, mert nem értettem a rosszulléted okát és már az első gusztustalannak-titulálóét sem. Most sem értem...
A terhességi tesztekhez ugye vizeletminta kell és képzeljétek, olyan teszt is kapható, aminél egy mellékelt kis tálkába kell pisilni, majd pedig beleállítani a kis indikátor lapot, ami pontosan úgy néz ki, mint az "ójajjszétszedted"-című képen a fehér lapka.
Nem értem miért kell fanyalogni. Ennyire ne legyünk már álszentek...
Mi gusztustalan ezen?!nem értem...
A teszted amúgy szerintem tök negatív:-(
SZerintem aki már eddig jut h képes szétszedni a tesztet annak vmi nagy bajok vannak fejben! Ha pozitív úgyis egyértelműen látszódni fog! Beteges szétszedni!
AMúgy meg full negatív!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!