Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek megéri már tesztelni?

Szerintetek megéri már tesztelni?

Figyelt kérdés

Ciklus 4. Napján voltunk együtt, mensi utolsó napján.

Együttlét után 13. napon hullámzó nyilalás pár percig az alhasamba jobb oldalt.

14. naptól fáradekonyság

15. naptól derékfájás

16. nap ( ma ) mensis görcsölés. Sajnos elég intenzív szokott lenni nekem, nem lehet összetéveszteni.

Előző cikkusom 32 napos volt, elötte meg tabit szedtem, szóval csak nem pms tünet a 20. napon?! Vagy ez még normális a tabi abbahagyása miatt?

2014. jún. 18. 09:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha biztosra szeretnel menni vard meg amig megjonne, ha mar terhes akkora mar biztosan kimutatja. :)
2014. jún. 18. 09:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet a peteérésedet érzed...én ugyanígy voltam, addig soha nem voltam rosszul pé-éréskor...ezután 2hete pozit teszteltem
2014. jún. 18. 12:44
 3/6 A kérdező kommentje:
3 napja azt érezném? Az azért a ciklus 17-20. napján nem lenne későn?
2014. jún. 18. 13:15
 4/6 A kérdező kommentje:

Félre ne érts, nem akarom mindenáron belemagyarázni, hogy terhes vagyok csak furcsák a tüneteim.

Viszont lehet igazad van, mert ha a 17. Napot nézzük, ahhoz hozzáadva a 14 nap, 31. Kb mint az előző ciklusom.

Köszönőm, így már logikusak a tünetek. Könnyebben megy majd a várakozás.:)

2014. jún. 18. 13:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Amúgy nekem fel sem tűnt,mármint nem gondolkoztam, hogy mitől vagyok rosszul,( pedig rajta voltunk a babán) csak aznap szülinapom volt, vendégek, stb, és elterelődött a figyelmem.

Amikor rá kb 12 nap múlva pozit teszteltem, akkor raktam össze a képet, és jöttem rá, hogy miért voltam akkor olyan rosszul :)

szorítok ;)

2014. jún. 18. 13:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, és nem késő, nekem 30 napos ciklusnál a 16.17.napon volt, mert akkor voltam rosszul.Folyás is akkor volt, szóval tuti
2014. jún. 18. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!