Megoldható lenne?
Üdv! Egy fura kérdéssel fordulnék hozzátok.Már rég óta szeretnék Japán gyermeket...Viszont itt Magyarországon nincs túl sok a japán férfi,akivel párkapcsolatot ki lehetne alakítani. (ez persze kizárja a teherbeesés lehetségét is) Másképp meg lehetne -e oldani ezt? Gondoltam az örökbefogadásra is,de tartok tőle egy kissé,úgyhogy csak végső megoldásnak szánnám.Evidens válaszokat nem kérek,köszönöm.
21/L
Egyedülállóként eleve nem sok esélyed van örökbe fogadni, mert előbb pároknak adnak gyermeket, és ők is éveket várnak.
Azok akik pedig meghatározzák, hogy milyen gyerek legyen (teszem azt újszülött kislányt, nem roma stb.) azok még tovább várnak.
Annak a procedúráját nem tudom, hogy külföldről hogyan tudnál japán gyereket örökbefogadni, de szerintem ahhoz is minimum férjnél kell lenned. egyedül szerintem nem megy. Amerikában persze minden színésznő egyedül fogad örökbe néger gyerekeket, de nálunk szerintem ez nem megy ilyen könnyen.
Japán gyermek örökbefogadása Magyarországon kb. lehetetlen - még magyar gyereket se fogadhatsz csak úgy örökbe, alaposan átvizsgálnak.
Ennél egyszerűbb becserkészni egy japán pasit, Budapesten azért lehet találni japánokat, és ha elsősorban csak gyerek kell tőle nem ő... hát sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!