Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol vegyek lh tesztet? És...

Hol vegyek lh tesztet? És mennyibe kerül? Hány db van benne? Az internetről nem tudok rendelni, mert nem megoldható hogy átvegyem!

Figyelt kérdés

Nem pont arra utazom hogy olcsó legyen, hanem arra hogy megbízható! Én a gabrielre gondoltam abban 7 db is van és + ezer Ft körül van az ára! Elég lesz a Hét darab ahhoz hogy megállapítsam hogy mikor van ovulációm! a hőmet mérem, tehát nagyjából be van határolva az időpont!

Ja, még valami ebben a hónapban kezdem el először szedni a clostyt, lehet hogy ilyenkor erősebb lesz a jel? tehát könnyebben felismerem majd a csík erősségéből hogy mikor pozitív?

2009. márc. 4. 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a DM-ben vettem CORAX nevűt 2500 ft-ért. Ebben 5 db van, és nekem teljesen bevált. Tudni kell, hogy mikor kell elkezdeni a tesztelést, de ez a dobozában benne van. Sok sikert!!
2009. márc. 4. 16:15
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ, és a gyorsaságot is! :)
2009. márc. 4. 16:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
én is ezt használom, szerencsém van, mert kiszámítható a ciklusom, így elég kb 4 darab egy ciklusban!
2009. márc. 4. 16:26
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi!

és egyértelműen látszik hogy mikor pozitiv?

és megbizható?

2009. márc. 4. 16:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló vagyok. Nekem tisztán látszódott, és mindig kb. d.u. 1-kor csináltam mindet, mert akkor volz időm.
2009. márc. 4. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!