Internetről mennyiért tudok venni terhességi és ovuteszteket? A postakölcséges ár is érdekelne.
Figyelt kérdés
Megéri onnan venni? Jók ezek? Melyiket válasszam, és ezeket el lehet tenni emlékbe?2010. jan. 20. 22:47
1/4 anonim válasza:
Itt rengeteg termék között válogathatsz: [link]
Én 10 db 10-es érzékenységű One Step terhestesztet és 40 db ovutesztet vettem, postaköltséggel együtt 5000 Ft-ért, és két napon belül meg is kaptam. Az ovuteszt megbízhatóan működött, a terhestezsttel ovu után 12 nappal már pozitívat teszteltem. A teszteket el is tettem emlékbe. Szóval szerintem megbízható, jó termékek.
2/4 anonim válasza:
Szia! Én teszveszről rendeltem elsőbbségi levélell kértem aminek az ára 345ft volt, így fizettem 10 db tesztért 1.345ft-ot. :) Adok egy linket, én tőle szoktam vásárolni.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. jan. 21. 07:47
4/4 anonim válasza:
Én is csak az előzőeket tudom, én is ott vettem és már meg is szültem az "eredményt". :)
Én eltettem őket, a próbálkozós hónapokban is jó volt összehasonlítási alapnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!