A villám kétszer ugyanoda csaphat?
Figyelt kérdés
Kislányom 1 éve elsőre megfogant..nem számoltam azt h van-e peteérésem, mennyi a hőm, egyszer megpróbáltuk és teherbe is estem. Most még nem tervezünk kis tesót, szeretnénk minden figyelmet rá szentelni, természetesen ha "idő előtt" lenne kis tesó akkor őt is szeretettel várnánk..tegnap együtt voltunk a párommal megszakítással és éppen hogy megszakadt, oly annyira h nem emlékszik h időben kihúzta-e, én viszont úgy láttam h kihúzta és csak akkor 'lőtte el' magát..és nem éreztem magamban, sőt nem is folyt ki utána..de ha esetleg pár csepp bennem maradt lehet-e megint esély arra h elsőre összejöjjön?2014. jún. 15. 09:03
2/6 anonim válasza:
Azért a teherbeesés szerencsére gyakoribb, mint a villámcsapás. Igen, teherbe eshettél.
3/6 anonim válasza:
Mi 3 évig megszakítással "vedekeztunk" , hol kivette rendesen, hol pedig eppen hogycsak kihúzta, de egyszer sem lettem terhes. Amikor mar rendesen belém élvezett, akkor a 2dik hónapban terhes lettem. Most ujra megszakitasal vagyunk, de oda figyelünk, hogy idoben kihuzza.
4/6 anonim válasza:
Hát nem tudom, szerintem tényleg igaz, hogy a megszakítás nem védekezés. Tavalyelőtt 3 hós volt a kisfiam, amikor terhes lettem újra, pedig azt hittem, vigyáztunk. Most 11 hós a kicsi, még jobban vigyáztunk, kb 2 hetente vagyunk együtt, és megint terhes vagyok. Igen, beüt az a villám többször is.
5/6 anonim válasza:
Kis tudomány :)
Naná, attól még, hogy dobtál egy hatost a dobókockával, attól még semmivel se lesz kisebb a valószínűsége, hogy következő esetben is hatost dobsz. :)
Tudom, hogy kicsit off, de érdekes:
Ha a villámról van szó, akkor meg egyenesen valószínű, hogy kétszer pont oda csap be, ennek megvan a fizikai oka. (Maga a villámcsapás ionizálja a levegőt és ettől pont valószínű ismét ott lesz egy villámcsapás).
6/6 A kérdező kommentje:
Nem lettem várandós újra..megjött! :D
2014. jún. 21. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!