Buta kérdés, de tennétek ugyanoda az ágyatokat, illetve máshová a gyerekét?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy szobában vagyunk a 3 éves fiunkkal, ehhez jön még nyáron a tesó. A nagyobb ágyát megkapja a kicsi, ő pedig emeleteset fog kapni. Viszont az egész szobát át kell rendezni. A mi ágyunk az ő ágyával helyet cserélne, amellé menne a kiságy, de ezzel két bajom van. Jelenleg meleg, konyhai falon van a gyerek ágy, a miénk hideg utcai falon. Ez megcserélődne. Illetve van egy hülye dilemmám emiatt, a párom és az exe lakott itt, ugyanott volt az ágy mintha most megcseréljük. Lehet, hogy hülyeség, de olyan furcsa érzés, hogy ott aludjak a párom mellett, ahol évekig egy másik nő aludt, csak nem ugyanazon az ágyon.2014. ápr. 16. 12:40
1/7 anonim válasza:
nekem sosem volt gondom az exes dologgal, szép is lenne ha mindenki ágyat cserélne vagy átrendezné a szobát minden szakitás után uj partner elött. egyébként hallottam ilyen párrol de nekem ez fura és fölösleges. Én még uj ágyat sem vettem....
2/7 A kérdező kommentje:
Az ágyat muszájból cseréltük, egyébként az nem zavart. Csak ígyis nekem ide nem sok szólásom van hivatalosan, mivel felesben az övéké a ház, mi nem vagyunk házasok.
2014. ápr. 16. 13:56
3/7 Dreigang válasza:
Külső falhoz rakott ágyat kerülni kell, ha mégis oda jön csak ki, akkor amennyire csak lehet, eltartva a faltól, ill. úgy, hogy a láb kerüljön fal irányba.
4/7 A kérdező kommentje:
Úgy semmiképp nem lehet rakni, csak a falra fektetve mivel közbeesik az ajtó illetve nincs akkora hely a szobába, hogy még tér is maradjon.
2014. ápr. 17. 09:16
5/7 anonim válasza:
Akár hogy is oldjátok meg, a lényeg, a gyerekek ágya ne legyen hideg falon. Azt írod, hogy jelenleg 1 szobában vagytok? Van másik szoba is, mert akkor oda tehetnétek a 3 évest, így nem kellene rendezkedni.
6/7 A kérdező kommentje:
Csak arra a falra fér el, ezt nem tudom másképp megoldani. Eddig nem került másik szobába, eztán már nem fog csak tesóval, de egyébként is mi vagyunk az ő szobájába, így nekünk kell majd egyszer költözködni. A fűtés miatt alakult így.
2014. ápr. 24. 17:22
7/7 anonim válasza:
Hát, ez attól függ. hogy hány éves a nagyobb. Gondolom, már van 1 éves. Mért van egy szobában veletek? Úgyértem, átvihetitek másik szobáa is, és éjszaka megnézed, a pici(a kisebb) meg majd kerülne a tesója helyére. :) No problemo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!